Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Els nous portals immobiliaris

maig 23, 2019 | Sense categoria

En els últims temps ha aparegut un nou tipus de servei immobiliari: portals virtuals immobiliaris que anuncien venda d’habitatges, que tots hem pogut veure i que en la seva comunicació ha estat molt directes en contra del servei tradicional d’agent immobiliari.

Es presenten com la nova forma de vendre habitatges, però no tot el que rellueix és or.

Quan un client contacta amb ells amb l’esperança de vendre el seu habitatge de forma ràpida i econòmica, en la majoria dels casos, l’única certesa és que els pagarà els seus honoraris, es realitzi la venda o no. En altres paraules, des del moment en què capten un client, ja han aconseguit el seu objectiu.

Del que es tracta, és d’un servei d’anuncis molt més car que qualsevol altra plataforma en paper o web d’intercanvi d’ofertes i demandes. Aquestes plataformes indiquen que han facilitat la venda de més de mil habitatges en un any, però el que no indiquen és, en aquest mateix període, quantes no han aconseguit vendre malgrat haver cobrat els seus honoraris, la qual cosa podria revelar la veritable estructura del seu compte de resultats.

Diguem que aquestes empreses estan més prop de ser agències de màrqueting i publicitat amb tarifes més cares que les que corresponen a la publicació d’un anunci que d’agents immobiliaris que es preocupen pel client. Cal destacar que en alguns casos, els qui estan darrere són fons d’inversió que busquen una rendibilitat ràpida.

Tot això ens deixa pensant que per a moltes empreses, avui dia, l’important no és el servei sinó únicament captar clients més enllà de valorar les seves necessitats reals.

Aquest efecte i la proliferació d’aquest tipus d’empreses, està provocant un efecte contrari per a elles i és que els agents tradicionals estem percebent la vinguda de clients descontents per aquest tipus d’empreses, aquests clients busquen un tracte més humà, pròxim i de confiança. En definitiva, la compra i venda d’un habitatge és una de les inversions més importants en la vida de les persones i és millor estar ben assessorats en tot el procés.

Per això des de Grup Solfinc seguirem en la nostra obstinació d’oferir el millor servei als nostres clients, vetllant pels seus interessos i la seva confiança.

Li volem recomanar que sigui caut en aquest tipus de serveis, llegeixi bé totes les condicions i en la mesura que sigui possible s’assessori per un professional.

 

Basat en la informació del següent article.

Què és la gestió de lloguer vacacional?

Què és la gestió de lloguer vacacional?

En la dinàmica i competitiva indústria turística d'avui, la gestió de lloguer vacacional s'ha convertit en un element crucial per a l'èxit i la maximització de la rendibilitat de les propietats dedicades a l'hostalatge temporal. A Solfinc, entenem profundament com la...

Què és el coliving i per què està en auge a Barcelona?

Què és el coliving i per què està en auge a Barcelona?

En la sempre vibrant i cosmopolita ciutat de Barcelona, una tendència emergent està guanyant popularitat entre els joves professionals i estudiants: el coliving. Aquesta innovadora manera de viure combina la comoditat d'una llar amb serveis compartits i un ambient...

Guia completa per a comprar la teva primera llar a Barcelona

Guia completa per a comprar la teva primera llar a Barcelona

Comprar la teva primera llar a Barcelona pot ser un emocionant però també un procés complex ple de decisions importants. Des de triar la ubicació adequada fins a entendre els tràmits legals i financers, cada pas és crucial per a garantir una compra reeixida i...