Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

4 coses a tenir en compte per escollir el millor administrador de finques a Barcelona

maig 16, 2022 | Comunitats, Últimes entrades

administrador de comunitats Barcelona Grup SolfincSi estàs llegint aquest article és perquè segurament estàs interessat a trobar un bon administrador de finques per a la teva comunitat de propietaris i t’agradaria saber més sobre aquest tema abans d’escollir-ne un.

Primer de tot has de conèixer el procés que realitza un administrador de comunitats a l’hora de fer-te un pressupost, ja que és una part molt important a l’inici d’una possible relació contractual:

  • Nosaltres el primer que fem és preguntar sobre els motius pels quals la comunitat de propietaris vol canviar d’administració de finques.
  • A continuació, esbrinem el estat actual de l’edifici a administrar.
  • Un cop recopilada la informació necessària, realitzem la anàlisi econòmica de la finca.
  • Finalment presentem i lliurem el pressupost personalitzat.

Abans de prendre una decisió sobre qui seleccionar com nou administrador de finques, et recomanem que tinguis molt a compte els consells següents.

Preus d’administradors de finques a Barcelona

Primer de tot, cal tenir en compte que no cal fixar-se en el preu d’un Administrador de Finques a Barcelona. Això és el que molts mirem quan ens envien qualsevol tipus de pressupost, sigui d’administració de finques o qualsevol altre tema. La qüestió és que els honoraris d’administració de finques són aconsellats per una taula orientativa del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida i, per tant, tots solen ser força similars .

Quan comparis pressupostos, pensa, a més, que una diferència de cent euros a l’any no és un import representatiu. Si fas el càlcul veuràs que, per exemple, en una comunitat de deu propietaris, el cost mensual que representa cadascun és d’un euro al mes.

En canvi, la diferència en el cost dels serveis i despeses de l’immoble pot ser molt diferent d’un administrador de finques a un altre.
Tot depèn de les seves ganes, habilitats, experiència i equip de persones i industrials amb què compti per optimitzar les despeses en cada immoble que administri.

administrador de finques barcelona

Confiança d’un nou Administrador de finques

El més important que heu de tenir en compte a l’hora d’escollir un bon administrador de comunitats és que et transmeti confiança.

Per això pots fer el següent:

  • Preguntar al Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida, per assegurar-te que no té problemes amb altres comunitats.
  • Revisar la seva pàgina web i buscar-lo a internet, per conèixer testimonis escrits d’alguns dels seus clients.
  • Preguntar a algun conegut que ja sigui client de l’administrador de finques.

Accés online als comptes de la comunitat de propietaris

Vivim a l’era de les noves tecnologies. L’administrador de finques que escullis ha de possibilitar-te un accés a través d’una intranet als comptes actualitzats de la comunitat, per assegurar-te la màxima transparència les 24hrs i els 365 dies de l’any.

Resposta immediata de l’Administrador de finques

I finalment, durant la comunicació que tinguis amb ell, confirma que és dinàmic contestant les trucades o correus electrònics. Si en això es retarda, comença a dubtar de tot allò que et prometi.

Fins aquí aquests consells amb què, una vegada més, t’expliquem temes relacionats amb administració de finques que generen dubtes i malentesos.

Esperem que aquest article us hagi donat bones idees que puguis posar en pràctica. Comparteix-ho a les teves xarxes socials o amb aquells a qui creguis que els pot interessar llegir-ho.

D’altra banda, segueix el nostre contingut a BlogFacebook, Instagram o Twitter per a més contingut del sector.

Què és la gestió de lloguer vacacional?

Què és la gestió de lloguer vacacional?

En la dinàmica i competitiva indústria turística d'avui, la gestió de lloguer vacacional s'ha convertit en un element crucial per a l'èxit i la maximització de la rendibilitat de les propietats dedicades a l'hostalatge temporal. A Solfinc, entenem profundament com la...