Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Acomoda’t a l’hivern

febr. 22, 2019 | Inmobiliaria

Aquests freds dies d’hivern solem passar més temps a casa que al carrer. Per això, és ideal crear un ambient amb un cert aire rústic i donar-li així una imatge a la nostre llar similar a les cases de camp. Aquí t’ensenyem 4 estils perquè puguis adaptar-ne algun a casa teva:

 

 

 

 

 

 

1. És important incorporar colors càlids i neutres com el beix, sorra, terra i pedra. Per acabar de completar, sempre van bé els tons vermells, grocs i verds que ens poden proporcionar les plantes naturals. Aquesta gamma cromàtica es pot utilitzar tant en pintura per parets, mobles, terres o accessoris com coixins, cortines, estores i roba de la llar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Les cortines i cortinetes ens ajuden a vestir les finestres i son clau per aportar calidesa. Si l’estança és petita o amb poca llum natural, optarem només per cortinetes lleugeres per aprofitar bé la llum. En canvi, si disposem d’una gran quantitat de llum, podem escollir cortinetes vaporoses juntament amb cortines d’un teixit més gruixut que ens aportarà una imatge en conjunt molt més elegant. Sempre que puguis tria tèxtils tipus lli o cotó per les cortines.

 

 

 

 

 

 

 

3. Col·locar algun moble de fusta o amb aire artesanal sempre és ideal. Si estan desgastats i amb detalls de forja, crearem un espai únic. Aquests tipus de mobles d’estil marcat i normalment en color fosc es complementen perfectament amb peces modernes o industrials que aporten frescor i senzillesa.

 

 

 

 

 

 

 

 

4. La utilització de materials rústics, que són els que recorden a la naturalesa (fusta, pedra i fibres naturals), és benvinguda. Les fibres naturals com el sisal i el vímet són ideals per a estores o cistells. Un ambient rústic perfecte és aquell que reuneix en una mateixa estança una llar de foc combinada amb aquests materials naturals.

Guia completa per a comprar la teva primera llar a Barcelona

Guia completa per a comprar la teva primera llar a Barcelona

Comprar la teva primera llar a Barcelona pot ser un emocionant però també un procés complex ple de decisions importants. Des de triar la ubicació adequada fins a entendre els tràmits legals i financers, cada pas és crucial per a garantir una compra reeixida i...

Què és el home staging?

Què és el home staging?

En el competitiu mercat immobiliari de Barcelona, diferenciar-se és clau per a captar l'atenció de potencials compradors i aconseguir vendes reeixides. En aquest context, emergeix el home staging com una poderosa eina que transforma espais per a fer-los més atractius...