Més serveis Grup Solfinc

Compromís amb el C.E.Europa, més que una col·laboració

firma-europa

El passat dimecres hem renovat per dos anys la col·laboració amb el C.E.Europa, que dia a dia lluita amb força en cada partit. La unió entre l’Europa i Grup Solfinc seguirà el seu camí en comú durant dos anys més gràcies a la confiança i els valors que els uneixen.

Donada la situació actual, l’Europa s’ha adaptat als canvis més que ningú, cosa que demostra l’actitud de superació i fermesa que té el club. El camí entre Grup Solfinc i el Club Esportiu Europa  segueix fent història, donat que tots dos són ‘nascuts’ a Plaça Sagrada Família. És per això que hem renovat el nostre compromís amb el club, per dos anys més, enmig d’una situació de pandèmia.

Van assistir a la sala de premsa de l’estadi Nou Sardenya amb una gran acollida el nostre president, Joan Soler i el director general, Ramon Soler. Per part de l’Europa van estar presents el president, Víctor Martínez i els responsables de les àrees de màrqueting i comunicació, Xavier Garcia i Àngel Garreta.

En el següent vídeo podeu veure imatges de l’acte de signatura de l’acord i les valoracions de la relació entre el Grup Solfinc i el C.E.Europa per part de Víctor Martínez i Ramon Soler.

Comparteix-ho :

Altres notícies que et poden interessar: