Compromís amb el C.E.Europa, més que una col·laboració

febr. 18, 2021 | Últimes entrades

El passat dimecres hem renovat per dos anys la col·laboració amb el C.E.Europa, que dia a dia lluita amb força en cada partit. La unió entre l’Europa i Grup Solfinc seguirà el seu camí en comú durant dos anys més gràcies a la confiança i els valors que els uneixen.

Donada la situació actual, l’Europa s’ha adaptat als canvis més que ningú, cosa que demostra l’actitud de superació i fermesa que té el club. El camí entre Grup Solfinc i el Club Esportiu Europa  segueix fent història, donat que tots dos són ‘nascuts’ a Plaça Sagrada Família. És per això que hem renovat el nostre compromís amb el club, per dos anys més, enmig d’una situació de pandèmia.

Van assistir a la sala de premsa de l’estadi Nou Sardenya amb una gran acollida el nostre president, Joan Soler i el director general, Ramon Soler. Per part de l’Europa van estar presents el president, Víctor Martínez i els responsables de les àrees de màrqueting i comunicació, Xavier Garcia i Àngel Garreta.

En el següent vídeo podeu veure imatges de l’acte de signatura de l’acord i les valoracions de la relació entre el Grup Solfinc i el C.E.Europa per part de Víctor Martínez i Ramon Soler.

YouTube video
Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Ha entrat en vigor la nova Llei d'Habitatge que entra en vigor demà. A continuació, us presentem les preguntes més recurrents que hem rebut sobre la nova llei. Quan ha entrat en vigor la nova llei d'habitatge? La llei va entrar en vigor el dia 26 de maig de 2023 però,...

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

En els darrers anys, l'habitatge s'ha convertit en un dels temes més importants i polèmics a la societat. Els preus alts, la manca d'accessibilitat i les dificultats per trobar una llar adequada han generat preocupació i malestar entre la població. Tot i això,...