Així t’afecta el límit del 2% a l’augment anual de l’IPC del lloguer

abr. 1, 2022 | Lloguer, Patrimoni, Últimes entrades

Els preus segueixen desbordats. El IPC de març va assolir la xifra històrica del 9,8%, la més alta des del 1985. Per això, el Govern ha posat límit a alguns d’ells de forma temporal. El augment anual del preu de lloguer que pateixen els inquilins és un dels que a partir d’avui es veuen limitats pel reial decret llei 6/2022, de 29 de març, per el que s’adopten mesures urgents en el marc del Pla Nacional de resposta a les conseqüències econòmiques i socials de la guerra a Ucraïna. La mesura extraordinària s’ha publicat en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

A continuació, desgranem els detalls del article 46 del real decret llei que imposa un límit del 2% en la pujada de l’actualització anual dels lloguers i la desvincula, per tant , de l?IPC, que al febrer va ser del 7,6%.

És obligatori tenir extintors a la comunitat de propietaris?

És obligatori tenir extintors a la comunitat de propietaris?

La seguretat en una comunitat de propietaris és una responsabilitat compartida, i els extintors tenen un paper crucial en la protecció de tots els residents. Ja tractem en un article anterior la normativa de la protecció contra incendis als pàrquings. En aquest...