Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Així has de decorar casa teva aquesta tardor

oct. 4, 2019 | Últimes entrades

Aquesta tardor els tons transgressors segueixen tenyint les nostres llars i refrescant-les en forma d’estampats maximalistes i peces curvilínies que continuaran integrant referències a tot l’oníric.

Tèxtils acollidors, tons càlids com l’ocre, una mirada a la sofisticació dels anys 50 i materials sostenibles ens ajudaran a fer un gir. Aquestes són les tendències que es portaran aquesta tardor, preneu nota:

  1. GROC OCRE I TONS CÀLIDS

L’ocre té la capacitat de transmetre alegria i com que no és tan intens com el groc, cansa menys.

  1. SUCUMBIM AL VELLUT

El vellut és el rei quan es tracta d’aconseguir ambients càlids i una atmosfera acollidora.

  1. TORNEN ELS 50

Línies actuals, acabats senzills, funcionalitat i formes geomètriques són, entre altres, les característiques principals de l’estil midcentury que torna a envair les llars.

  1. MÉS METALL

Les peces metàl·liques estan vivint un apogeu. No deixeu que aquest material sigui el predominant a l’habitació, si no useu-lo en petites dosis, el moble per a la televisió, un petit armari, un llum o tamborets.

  1. AMB CONSCIÈNCIA ECOLÒGICA

Els materials naturals com el ratan o el bambú són pura tendència per a fabricar mobles, ja sigui per motius estètics com també per motius ecològics que ens conviden a usar materials sostenibles.

Per a què serveix la nota simple d’un habitatge?

Per a què serveix la nota simple d’un habitatge?

Benvingut al blog de Solfinc! Si alguna vegada has pensat a comprar un habitatge a Barcelona, segurament t'has trobat amb termes legals que poden semblar confusos. Un dels documents més importants en qualsevol transacció immobiliària és la nota simple. Saps per a què...

Pot qualsevol empresa fer modificacions als ascensors?

Pot qualsevol empresa fer modificacions als ascensors?

A Solfinc, sabem que la seguretat i el bon funcionament dels ascensors a la teva comunitat són essencials. Els nostres administradors de comunitats estan sempre al dia amb les últimes normatives i regulacions per assegurar-te la millor gestió. El passat 1 de juliol va...

Com vendre el teu pis més ràpid i a un preu millor

Com vendre el teu pis més ràpid i a un preu millor

Vendre un pis de manera ràpida i obtenir el millor preu possible pot ser tot un desafiament, però amb les estratègies adequades, és totalment assolible. En aquest article, explorarem consells efectius que t'ajudaran a optimitzar el procés de venda, assegurant els...