Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Així has de decorar casa teva aquesta tardor

oct. 4, 2019 | Últimes entrades

Aquesta tardor els tons transgressors segueixen tenyint les nostres llars i refrescant-les en forma d’estampats maximalistes i peces curvilínies que continuaran integrant referències a tot l’oníric.

Tèxtils acollidors, tons càlids com l’ocre, una mirada a la sofisticació dels anys 50 i materials sostenibles ens ajudaran a fer un gir. Aquestes són les tendències que es portaran aquesta tardor, preneu nota:

  1. GROC OCRE I TONS CÀLIDS

L’ocre té la capacitat de transmetre alegria i com que no és tan intens com el groc, cansa menys.

  1. SUCUMBIM AL VELLUT

El vellut és el rei quan es tracta d’aconseguir ambients càlids i una atmosfera acollidora.

  1. TORNEN ELS 50

Línies actuals, acabats senzills, funcionalitat i formes geomètriques són, entre altres, les característiques principals de l’estil midcentury que torna a envair les llars.

  1. MÉS METALL

Les peces metàl·liques estan vivint un apogeu. No deixeu que aquest material sigui el predominant a l’habitació, si no useu-lo en petites dosis, el moble per a la televisió, un petit armari, un llum o tamborets.

  1. AMB CONSCIÈNCIA ECOLÒGICA

Els materials naturals com el ratan o el bambú són pura tendència per a fabricar mobles, ja sigui per motius estètics com també per motius ecològics que ens conviden a usar materials sostenibles.

Aval ICO Habitatge: Tot el que necessites saber

Aval ICO Habitatge: Tot el que necessites saber

En el canviant panorama del mercat immobiliari espanyol, trobar solucions efectives que facilitin l'accés a l'habitatge és una prioritat tant per a individus com per a famílies. Conscient d'aquesta necessitat, el Govern va anunciar a mitjans de 2023 una de les mesures...

Què cal fer per a recuperar la fiança d’un lloguer?

Què cal fer per a recuperar la fiança d’un lloguer?

Recuperar la fiança d'un lloguer és un procés que genera molts dubtes entre els inquilins en finalitzar el seu contracte d'arrendament. A continuació, desglossarem pas a pas les accions necessàries per a assegurar la devolució íntegra de la teva fiança, des de complir...