Així has de decorar casa teva aquesta tardor

oct. 4, 2019 | Últimes entrades

Aquesta tardor els tons transgressors segueixen tenyint les nostres llars i refrescant-les en forma d’estampats maximalistes i peces curvilínies que continuaran integrant referències a tot l’oníric.

Tèxtils acollidors, tons càlids com l’ocre, una mirada a la sofisticació dels anys 50 i materials sostenibles ens ajudaran a fer un gir. Aquestes són les tendències que es portaran aquesta tardor, preneu nota:

  1. GROC OCRE I TONS CÀLIDS

L’ocre té la capacitat de transmetre alegria i com que no és tan intens com el groc, cansa menys.

  1. SUCUMBIM AL VELLUT

El vellut és el rei quan es tracta d’aconseguir ambients càlids i una atmosfera acollidora.

  1. TORNEN ELS 50

Línies actuals, acabats senzills, funcionalitat i formes geomètriques són, entre altres, les característiques principals de l’estil midcentury que torna a envair les llars.

  1. MÉS METALL

Les peces metàl·liques estan vivint un apogeu. No deixeu que aquest material sigui el predominant a l’habitació, si no useu-lo en petites dosis, el moble per a la televisió, un petit armari, un llum o tamborets.

  1. AMB CONSCIÈNCIA ECOLÒGICA

Els materials naturals com el ratan o el bambú són pura tendència per a fabricar mobles, ja sigui per motius estètics com també per motius ecològics que ens conviden a usar materials sostenibles.

Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Ha entrat en vigor la nova Llei d'Habitatge que entra en vigor demà. A continuació, us presentem les preguntes més recurrents que hem rebut sobre la nova llei. Quan ha entrat en vigor la nova llei d'habitatge? La llei va entrar en vigor el dia 26 de maig de 2023 però,...

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

En els darrers anys, l'habitatge s'ha convertit en un dels temes més importants i polèmics a la societat. Els preus alts, la manca d'accessibilitat i les dificultats per trobar una llar adequada han generat preocupació i malestar entre la població. Tot i això,...