Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

El Govern eleva a 375 milions l’ajuda extraordinària als autònoms

març 12, 2021 | Últimes entrades, Últimes entrades

La factura de l’ajuda extraordinària de 2.000 euros als treballadors autònoms afectats per la crisi de la pandèmia s’elevarà a 374.700.000 d’euros, sent 94.700.000 més del previst inicialment, segons ha informat el departament de Treball. Aquesta ajuda extraordinària per als autònoms es va posar en marxa l’any passat després que fracassés el primer mecanisme que estava limitat a 20 milions i que va generar un col·lapse de el sistema i el cessament de l’anterior cúpula de Treball.

El conseller d’Empresa i Ocupació, Chakir el Homrani, ha informat avui també que les ajudes als empleats en ERTO (expedients de regulació temporal d’ocupació) s’eleven des dels 600 previstos inicialment a 900 euros. La quantia dependrà de nombre de mesos que portin aquests empleats en situació d’atur.

L’ajuda extraordinària per als autònoms juntament amb la dels empleats en ERTO, que es començaran a resoldre i pagar el proper dilluns 15 de març, suposen una inversió total de 468.300.000 d’euros. Els beneficiaris seran un total de 329.188 persones.

D’aquestes, 187.392 persones treballadores autònomes rebran una ajuda única de 2.000 euros els pròxims dies. L’import és el citat 374.700.000. Els 141.796 restants són els que percebran la prestació per estar en ERTO.

D’altra banda, segueix el nostre contingut al Blog, Facebook, Instagram o Twitter per a més contingut de el sector.

Font: https://www.lavanguardia.com/

Guia completa per a comprar la teva primera llar a Barcelona

Guia completa per a comprar la teva primera llar a Barcelona

Comprar la teva primera llar a Barcelona pot ser un emocionant però també un procés complex ple de decisions importants. Des de triar la ubicació adequada fins a entendre els tràmits legals i financers, cada pas és crucial per a garantir una compra reeixida i...

Què és el home staging?

Què és el home staging?

En el competitiu mercat immobiliari de Barcelona, diferenciar-se és clau per a captar l'atenció de potencials compradors i aconseguir vendes reeixides. En aquest context, emergeix el home staging com una poderosa eina que transforma espais per a fer-los més atractius...