Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

S’amplia el termini de les deduccions per obres de millora de l’eficiència energètica

oct. 25, 2022 | Patrimoni

El dia 19 d’octubre passat es va publicar al BOE el Reial decret llei 18/2022, de 18 d’octubre, pel qual s’aproven mesures de reforç de la protecció dels consumidors d’energia i de contribució a la reducció del consum de gas natural en aplicació del “Pla + seguretat per a la teva energia (+SE)”. Entre aquestes, les que afecten les obres de millora de l’eficiència energètica.

La norma incorpora novetats d’interès al sector de l’energia, i entre elles, mesures de flexibilització de contractes de subministrament d’energia, impuls de l’autoconsum o per facilitar la construcció de plantes renovables de petita potència i relacionades amb l’accés a les xarxes elèctriques.

Entre moltes altres mesures de caràcter tècnic, es modifica la Disposició addicional 54a de la Llei d’IRPF on s’amplia el termini de les deduccions per obres de millora de l’eficiència energètica d’habitatges, amb l’única intenció d’ampliar un any més l’àmbit temporal de laplicació.

Per tant, els terminis de les noves deduccions són els següents:

  • Per al 20% de les quantitats satisfetes per les obres de millora de l’eficiència energètica realitzades per a la reducció de la demanda de calefacció i refrigeració de l’habitatge habitual o de qualsevol altra arrendada o en expectativa de lloguer, fins al 31 de desembre de 2023 .
  • Per a la deducció del 40% de les quantitats satisfetes per les obres realitzades per a la millora en el consum denergia primària no renovable de lhabitatge habitual o de qualsevol altre arrendat o en expectativa de lloguer, fins al 31 de desembre del 2023.
  • Per a la deducció del 60% de les quantitats satisfetes per obres de rehabilitació energètica de ledifici, fins al 31 de desembre de 2024.

La resta de condicions per aplicar les deduccions no s’han vist modificades.

Si tens alguna consulta, pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant els formularis de la web.

D’altra banda, segueix el nostre contingut en el BlogFacebookInstagram Twitter per a més contingut del sector.

És obligatori tenir assegurança de llar a Barcelona?

És obligatori tenir assegurança de llar a Barcelona?

A Barcelona, la decisió de contractar una assegurança de llar és crucial no només per a protegir la seva propietat, sinó també per a brindar tranquil·litat en cas d'imprevistos. A Solfinc, entenem la importància de resguardar la seva inversió immobiliària. Aquest...

Què és la gestió de lloguer vacacional?

Què és la gestió de lloguer vacacional?

En la dinàmica i competitiva indústria turística d'avui, la gestió de lloguer vacacional s'ha convertit en un element crucial per a l'èxit i la maximització de la rendibilitat de les propietats dedicades a l'hostalatge temporal. A Solfinc, entenem profundament com la...