Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Arturo Reyes Martínez – Lideratge i Motivació en la Crisi de l’Euro

jul. 24, 2019 | Últimes entrades

Arturo Reyes Martínez, Gerent d’Administració de Lloguers, ha publicat el seu llibre Lideratge i Motivació en la Crisi de l’Euro i a més, gràcies a aquest, li ha estat atorgat el Guardó Literari per haver estat triat el millor llibre de l’any 2016.

En aquest llibre, Arturo vol ajudar a través de consells i experiències viscudes a totes les empreses de qualsevol sector i als professionals que tinguin equips al seu càrrec, perquè puguin arribar a desenvolupar el lideratge i la direcció de persones, així com donar a conèixer les habilitats directives que serveixen per a motivar als equips independentment de l’època que es visqui, ja sigui de crisi o bonança. Parla de com aconseguir un ambient de treball propi per a l’acompliment de les tasques, amb el que s’arriba a aconseguir major productivitat, eficiència i eficàcia que en realitat és el que volen totes les empreses i treballadors, sigui com sigui el sector i l’època en què visquem.

Explica que per la crisi existent que encara hi ha en l’actualitat s’han deixat de tenir en compte alguns valors tan importants com l’educació i el respecte cap a les persones, exigint sempre la màxima productivitat sense tenir en compte el problema emocional i humà que hi ha darrere de cada professional, provocant constants incerteses en els llocs de treball, ja que en l’actualitat els professionals no marxen de les empreses solament per un tema econòmic sinó que cada vegada són més els que marxen per la seva mala relació amb els seus caps, deixant escapar grans talents de futur.

Mostra les directrius per a la gestió de grups de treball i les claus per a la bona gestió empresarial, per a adquirir bons hàbits que portin a empresaris i a treballadors a aconseguir els seus objectius laborals.  Segons explica  els líders han de complir uns principis bàsics per a arribar a ser vists com a tals, entre ells està el “complir tu primer”, és a dir que cal ser sempre exemple de compromís i actuar per a estar en tot moment a l’altura del que l’equip espera de tu i interessar-se per ells. Segons comenta admirar als companys és gratis, solament costa fer-ho, i oblidar la felicitació és matar l’entusiasme i tots som capaços de més del que nosaltres mateixos pensem. Per això cal tenir present que la motivació comença per un mateix, i per tant saber identificar la motivació en l’entorn laboral i saber valorar la importància de les diferències individuals en l’entorn emocional serà la clau de tot bon líder.

El propi comportament és el que més transmetem i comuniquem de forma conscient i inconscient, i si el nostre comportament no està d’acord amb el que prediquem mai es podrà exercir un lideratge positiu, ni tan si vulgui construir-lo.

Segons explica en el llibre els líders són per a l’empresa el recurs més valuós i al mateix temps més escàs, i l’equip funciona com una orquestra de músics, si un desentona afecta a tot el conjunt d’intèrprets.

Segons l’autor el seu  lema és “El MÈRIT DE LA VIDA ÉS L’ ACTITUD”, i com comenta Arturo amb ella s’aconsegueix tot i amb la suma d’EDUCACIÓ, RESPECTE I ELEGÀNCIA, es pot fer tot en aquesta vida i connectar amb tota classe de persones.

Em pot demanar un veí la meva llicència d’obra?

Em pot demanar un veí la meva llicència d’obra?

En l'àmbit de l'administració de comunitats, una llicència d'obra és un document essencial emès per les autoritats pertinents que autoritza legalment l'execució de treballs de construcció, renovació o modificació en una propietat. Aquestes llicències garanteixen que...