Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Les asseguradores llancen assegurances antiokupes per l’alta demanda

juny 12, 2023 | Últimes entrades

L’okupació il·legal d’habitatges s’ha convertit en un maldecap per a un gran nombre de famílies espanyoles. Tant és així que les principals asseguradores estan incloent a les seves ofertes assegurances antiokupes que cobreixen aquest tipus de delictes.

Cobertura davant la pèrdua de rendes, pagament de subministraments, la indemnització per danys soferts a l’immoble o les despeses legals del procediment de desokupació, entre altres opcions, són les cobertures antiokupes que comencen a incloure les companyies d’assegurança.

El 2022 es van registrar a Espanya més de 16.700 denúncies per okupació d’habitatges, cosa que significa més de 45 al dia. Conscient de la necessitat de donar resposta a la inquietud que això genera, les asseguradores estan creant assegurances antiokupació, que ofereixen una protecció total.

Són diverses les grans asseguradores que operen a Espanya que ofereixen assegurances antiokupes, la majoria dins del catàleg d’assegurances de la llar i per a casos d’okupació derivats d’inquilins morosos, com Mútua de Propietaris, Lloguer Segur, Mapfre, Mutua Madrileña, Santalucía, Generali o Allianz.

Si estàs pensant en contractar una assegurança de llar, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través dels formularis de la web perquè t’assessorem.

D’altra banda, segueix el nostre contingut en el BlogFacebookInstagram o Twitter per a més contingut del sector.

Em pot demanar un veí la meva llicència d’obra?

Em pot demanar un veí la meva llicència d’obra?

En l'àmbit de l'administració de comunitats, una llicència d'obra és un document essencial emès per les autoritats pertinents que autoritza legalment l'execució de treballs de construcció, renovació o modificació en una propietat. Aquestes llicències garanteixen que...