Les asseguradores llancen assegurances antiokupes per l’alta demanda

juny 12, 2023 | Últimes entrades

L’okupació il·legal d’habitatges s’ha convertit en un maldecap per a un gran nombre de famílies espanyoles. Tant és així que les principals asseguradores estan incloent a les seves ofertes assegurances antiokupes que cobreixen aquest tipus de delictes.

Cobertura davant la pèrdua de rendes, pagament de subministraments, la indemnització per danys soferts a l’immoble o les despeses legals del procediment de desokupació, entre altres opcions, són les cobertures antiokupes que comencen a incloure les companyies d’assegurança.

El 2022 es van registrar a Espanya més de 16.700 denúncies per okupació d’habitatges, cosa que significa més de 45 al dia. Conscient de la necessitat de donar resposta a la inquietud que això genera, les asseguradores estan creant assegurances antiokupació, que ofereixen una protecció total.

Són diverses les grans asseguradores que operen a Espanya que ofereixen assegurances antiokupes, la majoria dins del catàleg d’assegurances de la llar i per a casos d’okupació derivats d’inquilins morosos, com Mútua de Propietaris, Lloguer Segur, Mapfre, Mutua Madrileña, Santalucía, Generali o Allianz.

Si estàs pensant en contractar una assegurança de llar, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través dels formularis de la web perquè t’assessorem.

D’altra banda, segueix el nostre contingut en el BlogFacebookInstagram o Twitter per a més contingut del sector.