Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

L’ASSEGURANÇA DE LLOGUER

nov. 30, 2020 | Últimes entrades, Últimes entrades

Dins el mercat de l’assegurança, la d’impagament de lloguer és la que més creixement està tenint pel que fa a la resta, especialment en grans ciutats com Madrid i Barcelona. Cal tenir en compte que la situació excepcional en què ens trobem ha influït bastant a l’hora de contractar aquest tipus d’assegurances, ja que transmet la seguretat en el cobrament del lloguer que el llogater no li pot proporcionar.

INESE i l’Observatori Espanyol de l’assegurança del Lloguer (OESA) han realitzat un estudi anomenat “Solucions Asseguradores per al lloguer” que permet tenir una visió global de l’mercat de lloguer i les seves assegurances: situació de mercat pre i post covid, quina és la demanda , perfil de client, qui són els principals actors, quins productes hi ha per cobrir aquest mercat (tant per a l’arrendador com per al llogater), què pòlisses d’impagament de lloguers s’estan venent, amb les seves cobertures i exemples de preus, quines tendències es estan manifestant, quina és la situació de la regulació i les mesures de Govern per al control de preus, com ha afectat la pandèmia i com ha reaccionat l’assegurança, entre altres coses.

Des de Grup Solfinc creiem que l’assegurança d’impagament es clau en la situació actual que estem vivint a causa de l’Covid-19, ja que t’assegura una estabilitat.

Si necessites informació sobre aquest tema o qualsevol altre, pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web o trucant-nos al 93 458 83 05. D’altra banda, segueix el nostre contingut al Bloc, Facebook, Instagram o Twitter per a més contingut del sector.

Pot qualsevol empresa fer modificacions als ascensors?

Pot qualsevol empresa fer modificacions als ascensors?

A Solfinc, sabem que la seguretat i el bon funcionament dels ascensors a la teva comunitat són essencials. Els nostres administradors de comunitats estan sempre al dia amb les últimes normatives i regulacions per assegurar-te la millor gestió. El passat 1 de juliol va...

Com vendre el teu pis més ràpid i a un preu millor

Com vendre el teu pis més ràpid i a un preu millor

Vendre un pis de manera ràpida i obtenir el millor preu possible pot ser tot un desafiament, però amb les estratègies adequades, és totalment assolible. En aquest article, explorarem consells efectius que t'ajudaran a optimitzar el procés de venda, assegurant els...