Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

L’ASSEGURANÇA DE LLOGUER

nov. 30, 2020 | Últimes entrades, Últimes entrades, Últimes entrades

Dins el mercat de l’assegurança, la d’impagament de lloguer és la que més creixement està tenint pel que fa a la resta, especialment en grans ciutats com Madrid i Barcelona. Cal tenir en compte que la situació excepcional en què ens trobem ha influït bastant a l’hora de contractar aquest tipus d’assegurances, ja que transmet la seguretat en el cobrament del lloguer que el llogater no li pot proporcionar.

INESE i l’Observatori Espanyol de l’assegurança del Lloguer (OESA) han realitzat un estudi anomenat “Solucions Asseguradores per al lloguer” que permet tenir una visió global de l’mercat de lloguer i les seves assegurances: situació de mercat pre i post covid, quina és la demanda , perfil de client, qui són els principals actors, quins productes hi ha per cobrir aquest mercat (tant per a l’arrendador com per al llogater), què pòlisses d’impagament de lloguers s’estan venent, amb les seves cobertures i exemples de preus, quines tendències es estan manifestant, quina és la situació de la regulació i les mesures de Govern per al control de preus, com ha afectat la pandèmia i com ha reaccionat l’assegurança, entre altres coses.

Des de Grup Solfinc creiem que l’assegurança d’impagament es clau en la situació actual que estem vivint a causa de l’Covid-19, ja que t’assegura una estabilitat.

Si necessites informació sobre aquest tema o qualsevol altre, pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web o trucant-nos al 93 458 83 05. D’altra banda, segueix el nostre contingut al Bloc, Facebook, Instagram o Twitter per a més contingut del sector.

Guia completa per a comprar la teva primera llar a Barcelona

Guia completa per a comprar la teva primera llar a Barcelona

Comprar la teva primera llar a Barcelona pot ser un emocionant però també un procés complex ple de decisions importants. Des de triar la ubicació adequada fins a entendre els tràmits legals i financers, cada pas és crucial per a garantir una compra reeixida i...

Què és el home staging?

Què és el home staging?

En el competitiu mercat immobiliari de Barcelona, diferenciar-se és clau per a captar l'atenció de potencials compradors i aconseguir vendes reeixides. En aquest context, emergeix el home staging com una poderosa eina que transforma espais per a fer-los més atractius...