Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Aquests són els municipis on és més probable patir un robatori a l’habitatge

jul. 18, 2022 | Patrimoni, Patrimoni, Últimes entrades

Granada, Pontevedra i Ciudad Real són els grans municipis d’Espanya on és més probable patir un robatori a l’habitatge, amb el doble de probabilitats que en altres poblacions de més de 75.000 habitants, segons l’informe de ‘ Els robatoris en habitatges espanyols assegurats’.

Per contra, les ciutats doon és menys habitual enfrontar-se a robatoris en habitatges són Ceuta, Avilés i Llorca. Si escau, la probabilitat és un 60% més baixa que la del conjunt d´Espanya.

robatori a l'habitatge

Aquesta anàlisi per províncies dels robatoris a les llars mostra com aquest fenomen és particularment intens a tot el litoral mediterrani i la meitat sud del país. Així, els territoris més afectats serien Badajoz, Granada, València, Almeria, mentre que les zones menys propenses a aquest tipus de delictes es troben a la costa cantàbrica oa l’interior peninsular, com és el cas de Sòria, Lugo, Astúries o Ourense.

Pel que fa als municipis de Barcelona, ​​trobem Sant Cugat del Vallès en 11a posició, amb un 20,88% de probabilitats. D’altra banda, tenim Cornellà del Llobregat (10,89%), Santa Coloma (7,21%), Barcelona (7,10%) i Badalona (6,25%).

robatori a l'habitatge Atenent l’estacionalitat, els mesos de vacances són més problemàtics que la mitjana, sent el moment preferit pels lladres per fer un robatori a l’habitatge . A més, malgrat que els robatoris són més habituals en dies laborals, els dissabtes i els diumenges són els dies en què més coses s’emporten i més dany econòmic causen les famílies.

Respecte a la indemnització mitjana que paguen les asseguradores pels robatoris en habitatges i els desperfectes que causen els lladres, aquesta puja a 1.115 euros.

No obstant això, aquesta quantia varia enormement entre municipis i províncies. Si vols contractar un bon assegurança de llar, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels formularis de la web. D’altra banda, segueix el nostre contingut en el BlogFacebookInstagram Twitter per més contingut del sector.

Font: Idealista.

Què és la gestió de lloguer vacacional?

Què és la gestió de lloguer vacacional?

En la dinàmica i competitiva indústria turística d'avui, la gestió de lloguer vacacional s'ha convertit en un element crucial per a l'èxit i la maximització de la rendibilitat de les propietats dedicades a l'hostalatge temporal. A Solfinc, entenem profundament com la...

És obligatori tenir assegurança de llar a Barcelona?

És obligatori tenir assegurança de llar a Barcelona?

A Barcelona, la decisió de contractar una assegurança de llar és crucial no només per a protegir la seva propietat, sinó també per a brindar tranquil·litat en cas d'imprevistos. A Solfinc, entenem la importància de resguardar la seva inversió immobiliària. Aquest...