Aquests són els municipis on és més probable patir un robatori a l’habitatge

jul. 18, 2022 | Patrimoni, Patrimoni, Últimes entrades

Granada, Pontevedra i Ciudad Real són els grans municipis d’Espanya on és més probable patir un robatori a l’habitatge, amb el doble de probabilitats que en altres poblacions de més de 75.000 habitants, segons l’informe de ‘ Els robatoris en habitatges espanyols assegurats’.

Per contra, les ciutats doon és menys habitual enfrontar-se a robatoris en habitatges són Ceuta, Avilés i Llorca. Si escau, la probabilitat és un 60% més baixa que la del conjunt d´Espanya.

robatori a l'habitatge

Aquesta anàlisi per províncies dels robatoris a les llars mostra com aquest fenomen és particularment intens a tot el litoral mediterrani i la meitat sud del país. Així, els territoris més afectats serien Badajoz, Granada, València, Almeria, mentre que les zones menys propenses a aquest tipus de delictes es troben a la costa cantàbrica oa l’interior peninsular, com és el cas de Sòria, Lugo, Astúries o Ourense.

Pel que fa als municipis de Barcelona, ​​trobem Sant Cugat del Vallès en 11a posició, amb un 20,88% de probabilitats. D’altra banda, tenim Cornellà del Llobregat (10,89%), Santa Coloma (7,21%), Barcelona (7,10%) i Badalona (6,25%).

robatori a l'habitatge Atenent l’estacionalitat, els mesos de vacances són més problemàtics que la mitjana, sent el moment preferit pels lladres per fer un robatori a l’habitatge . A més, malgrat que els robatoris són més habituals en dies laborals, els dissabtes i els diumenges són els dies en què més coses s’emporten i més dany econòmic causen les famílies.

Respecte a la indemnització mitjana que paguen les asseguradores pels robatoris en habitatges i els desperfectes que causen els lladres, aquesta puja a 1.115 euros.

No obstant això, aquesta quantia varia enormement entre municipis i províncies. Si vols contractar un bon assegurança de llar, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels formularis de la web. D’altra banda, segueix el nostre contingut en el BlogFacebookInstagram Twitter per més contingut del sector.

Font: Idealista.

Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Ha entrat en vigor la nova Llei d'Habitatge que entra en vigor demà. A continuació, us presentem les preguntes més recurrents que hem rebut sobre la nova llei. Quan ha entrat en vigor la nova llei d'habitatge? La llei va entrar en vigor el dia 26 de maig de 2023 però,...

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

En els darrers anys, l'habitatge s'ha convertit en un dels temes més importants i polèmics a la societat. Els preus alts, la manca d'accessibilitat i les dificultats per trobar una llar adequada han generat preocupació i malestar entre la població. Tot i això,...