Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Club Esportiu Europa, una unió amb significat.

març 31, 2020 | Últimes entrades

Compartim un mateix origen i un mateix propòsit.

Tot va començar a la Sagrada Família, en un altre segle … en una altra època … però compartint una mateixa història. Una història plena d’aprenentatges, d’avenços i d’adaptació, un procés que ens ha fet créixer, que ens ha fet triomfar i arribar a ser el que som avui dia.

I és que tota història té un principi i la nostra va ser al teu costat. A la banda de la Sagrada Família i en aquesta gran ciutat, Barcelona. Cada un va haver de seguir el seu camí i tu te’n vas anar. Te’n vas anar a un altre lloc, però no gaire lluny, ja que enyoraves teu barri … la teva ciutat.

On estava el teu camp de futbol van créixer arbres … es van posar fanals i bancs … Tot va canviar, menys l’essència que vas deixar … la de divertir i entretenir a la gent de barri, la de crear una comunitat unida.

Els nostres camins s’han unit ara, per crear alguna cosa més forta, per donar-nos suport mútuament més que mai. I és que vivim temps difícils, d’incertesa i de recolliment.

Per a tots està sent difícil i per a vosaltres CE Europa també. Per això us volem donar el nostre suport, a vosaltres, als pares i als nens … a totes aquestes persones que estan passant per tot això.

Us diem: ànim, superarem aquesta situació i tornarem a veure’ns al el teu camp, el Nou Sardenya, i a vibrar amb el teu futbol.

Sabem que la unió fa la força i no només passarà tot això, sinó que ens farà més forts.

Endavant Europa!

Atentament Grup Solfinc. El teu col·laborador.

Em pot demanar un veí la meva llicència d’obra?

Em pot demanar un veí la meva llicència d’obra?

En l'àmbit de l'administració de comunitats, una llicència d'obra és un document essencial emès per les autoritats pertinents que autoritza legalment l'execució de treballs de construcció, renovació o modificació en una propietat. Aquestes llicències garanteixen que...