Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Club Esportiu Europa, una unió amb significat.

març 31, 2020 | Últimes entrades

Compartim un mateix origen i un mateix propòsit.

Tot va començar a la Sagrada Família, en un altre segle … en una altra època … però compartint una mateixa història. Una història plena d’aprenentatges, d’avenços i d’adaptació, un procés que ens ha fet créixer, que ens ha fet triomfar i arribar a ser el que som avui dia.

I és que tota història té un principi i la nostra va ser al teu costat. A la banda de la Sagrada Família i en aquesta gran ciutat, Barcelona. Cada un va haver de seguir el seu camí i tu te’n vas anar. Te’n vas anar a un altre lloc, però no gaire lluny, ja que enyoraves teu barri … la teva ciutat.

On estava el teu camp de futbol van créixer arbres … es van posar fanals i bancs … Tot va canviar, menys l’essència que vas deixar … la de divertir i entretenir a la gent de barri, la de crear una comunitat unida.

Els nostres camins s’han unit ara, per crear alguna cosa més forta, per donar-nos suport mútuament més que mai. I és que vivim temps difícils, d’incertesa i de recolliment.

Per a tots està sent difícil i per a vosaltres CE Europa també. Per això us volem donar el nostre suport, a vosaltres, als pares i als nens … a totes aquestes persones que estan passant per tot això.

Us diem: ànim, superarem aquesta situació i tornarem a veure’ns al el teu camp, el Nou Sardenya, i a vibrar amb el teu futbol.

Sabem que la unió fa la força i no només passarà tot això, sinó que ens farà més forts.

Endavant Europa!

Atentament Grup Solfinc. El teu col·laborador.

Aval ICO Habitatge: Tot el que necessites saber

Aval ICO Habitatge: Tot el que necessites saber

En el canviant panorama del mercat immobiliari espanyol, trobar solucions efectives que facilitin l'accés a l'habitatge és una prioritat tant per a individus com per a famílies. Conscient d'aquesta necessitat, el Govern va anunciar a mitjans de 2023 una de les mesures...

Què cal fer per a recuperar la fiança d’un lloguer?

Què cal fer per a recuperar la fiança d’un lloguer?

Recuperar la fiança d'un lloguer és un procés que genera molts dubtes entre els inquilins en finalitzar el seu contracte d'arrendament. A continuació, desglossarem pas a pas les accions necessàries per a assegurar la devolució íntegra de la teva fiança, des de complir...