Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Com afecta el confinament a la covivència amb els veïns?

març 26, 2020 | Últimes entrades

Ara que el confinament és part del nostre dia a dia, la vida es desenvolupa de portes endins… Però no només a casa, sinó també a les zones comunes, balcons i finestres … I és aquí on entra un factor molt important, la convivència.

S’han pres mesures d’actuació en les vies públiques per a aquesta situació extraordinària, fent que les persones es quedin a casa el màxim temps possible però, s’ha pres alguna mesura excepcional per gestionar el dia a dia dins de les comunitats?

Tots sabem que la convivència amb els veïns a vegades no és la desitjada. A més, cal tenir en compte que el confinament ens fa “perdre el nord”. És per això que durant el confinament nostra conducta pot variar, creant molèsties als veïns o viceversa, fins i tot, arribant a generar denúncies a la policia.

Això és un fet que es pot veure en les xarxes socials que, a part d’haver-hi missatges de suport o agraïment, hi ha molta informació relacionada amb la convivència amb els veïns.

Però, quina és la queixa que més es realitza a les autoritats? Doncs les obres internes. És un fet que l’Ajuntament de Barcelona ha paralitzat obres públiques a tota la ciutat, però no hi ha cap ordenança extraordinària contra aquestes obres internes, a parts de les quals segueixen encara vigents. I atès que les persones tenen més temps lliure, aprofiten per fer canvis a casa.

I tu, tens algun problema amb els teus veïns?

Per a què serveix la nota simple d’un habitatge?

Per a què serveix la nota simple d’un habitatge?

Benvingut al blog de Solfinc! Si alguna vegada has pensat a comprar un habitatge a Barcelona, segurament t'has trobat amb termes legals que poden semblar confusos. Un dels documents més importants en qualsevol transacció immobiliària és la nota simple. Saps per a què...

Pot qualsevol empresa fer modificacions als ascensors?

Pot qualsevol empresa fer modificacions als ascensors?

A Solfinc, sabem que la seguretat i el bon funcionament dels ascensors a la teva comunitat són essencials. Els nostres administradors de comunitats estan sempre al dia amb les últimes normatives i regulacions per assegurar-te la millor gestió. El passat 1 de juliol va...

Com vendre el teu pis més ràpid i a un preu millor

Com vendre el teu pis més ràpid i a un preu millor

Vendre un pis de manera ràpida i obtenir el millor preu possible pot ser tot un desafiament, però amb les estratègies adequades, és totalment assolible. En aquest article, explorarem consells efectius que t'ajudaran a optimitzar el procés de venda, assegurant els...