Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Com afecta el Coronavirus (Covid-19) al sector immobiliari?

abr. 6, 2020 | Últimes entrades

Actualment el mercat immobiliari està parat a causa de la situació actual. A causa del confinament no es poden realitzar les següents tasques que diàries:

  • Atenció presencial a les oficines.
  • Valoració de pisos
  • Realització de visites.
  • Visites al notari per realitzar les arres. Només es poden realitzar amb una justificació d’urgència.

Què creiem que passarà una vegada s’acabi el confinament?

Respecte a l’any 2020, creiem que els preus dels immobles baixaran aproximadament un 10% per la situació econòmica actual a causa del confinament. Tot i això, esperem que durant el 2021 els preus repuntin, recuperant l’estabilitat dins del sector. Per tant, respecte a la part compradora, el 2020 és un bon any a causa de la baixada dels preus.

Un altre tema a destacar és que els bancs tenen molta liquiditat, per tant, els compradors que tinguin una feina estable no tindran problema en aconseguir hipoteques a molt bons preus, ja que els interessos estan sent molt baixos. Això és una diferència important respecte la crisi del 2008 en la que no hi havia liquiditat i els bancs quasi no donaven hipoteques.

D’altra banda, es torna a demostrar que la inversió més segura tornarà a ser el sector immobiliari j que és l’actiu més estable. Creiem que els inversors confiaran més en el sector immobiliari que en la borsa, fent pujar les compravendes durant el 2021.

Guia completa per a comprar la teva primera llar a Barcelona

Guia completa per a comprar la teva primera llar a Barcelona

Comprar la teva primera llar a Barcelona pot ser un emocionant però també un procés complex ple de decisions importants. Des de triar la ubicació adequada fins a entendre els tràmits legals i financers, cada pas és crucial per a garantir una compra reeixida i...

Què és el home staging?

Què és el home staging?

En el competitiu mercat immobiliari de Barcelona, diferenciar-se és clau per a captar l'atenció de potencials compradors i aconseguir vendes reeixides. En aquest context, emergeix el home staging com una poderosa eina que transforma espais per a fer-los més atractius...