Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Com suportar l’estar tancat a casa?

abr. 20, 2020 | Últimes entrades

Estem vivint temps molt durs. Una època que marcarà un abans i un després en la història i en les nostres vides. Les males notícies vénen dia a dia i la preocupació pel desconegut s’apodera del nostre entorn. Com m’afectarà en els estudis? Com m’afectarà en el treball? Com m’afectarà a mi?

Però no tot és dolent. Hem après a cuinar, a ballar i a cantar. Hem après a valorar aquestes petites coses que abans, ni tan sols vèiem. Hem après a confiar de nou, confiar en totes aquelles persones que, en aquesta situació, ho estan donant tot. Hem après a conviure. Hem après a conèixer-nos més que mai, als nostres sers estimats, als nostres veïns i sobretot, a nosaltres mateixos.

El temps ara mateix és el nostre major aliat i el nostre pitjor enemic. Estem exposats a ell, sense saber com gestionar-ho. Acostumats a la nostra rutina, sense temps per a nosaltres mateixos, no teníem la necessitat de pensar en què puc fer, què m’agrada o què necessito. Però això ja no és així, les nostres vides han canviat i hem d’adaptar-nos.

És moment de preguntar-se, com puc ser feliç i superar la quarantena?

Primer de tot cal ser conscient que la vida segueix. Encara que sembli que el temps s’hagi parat, és moment de seguir amb el dia a dia. Per això mateix, cal planificar les tasques diàries i mantenir la ment en el seu lloc.

Explorar, provar i innovar. Hi ha temps per a tot… Per a cuinar, llegir, jugar, cantar, ballar… I precisament per això, hi ha temps per a provar coses noves. És moment d’experimentar per a divertir-nos i passar un bon temps amb els quals estan al nostre costat, o amb nosaltres mateixos.
Però també has de valorar el silenci, deixar d’escoltar tota la resta per a escoltar el que realment importa… A un mateix. I és que, en una llar feliç, només hauries d’escoltar allò que vulguis sentir.

Em pot demanar un veí la meva llicència d’obra?

Em pot demanar un veí la meva llicència d’obra?

En l'àmbit de l'administració de comunitats, una llicència d'obra és un document essencial emès per les autoritats pertinents que autoritza legalment l'execució de treballs de construcció, renovació o modificació en una propietat. Aquestes llicències garanteixen que...