Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Concessió d’ajuts d’energia renovable

des. 15, 2021 | Últimes entrades

El passat 1 de desembre es va publicar la RESOLUCIÓ ACC/3662/2021 per a la concessió d’ajuts d’energia renovable i a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial. Aquest programa d’ajuts s’emmarca dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i està finançat amb fons europeus provinents del Next Generation EU. Els programes d’incentius aprovats es dirigeixen a:

  • Instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable, amb o sense emmagatzematge (programes 1, 2 i 4)
  • Instal·lacions d’autoconsum, amb fonts d’energia renovable ja existents (programes 3 i 5)
  • Instal·lacions d’energies renovables tèrmiques (programa 6)

Les comunitats de propietaris poden accedir als programes 4, 5 i 6. El llistat complet d’actuacions subvencionables es troba a l’Annex I del “Real Decreto 477/2021, de 29 de junio, por el que se aprueba la concesión directa de ayudas para la ejecución de varios programas de incentivos ligados al autoconsumo y al almacenamiento, con fuentes de energía renovable”.

Quan inicia el termini de presentació per a la concessió d’ajuts d’energia renovable i què he de fer?

El termini de presentació s’inicia avui dimecres, 15 de desembre de 2021, i finalitza quan s’esgoti el pressupost disponible o, com a màxim, el 31 de desembre de 2023, sense haver-se cursat sol·licituds suficients per esgotar el pressupost disponible. Per a més informació sobre aquests ajuts, podeu fer clic en aquest enllaç del web de l’ICAEN (Institut Català de l’Energia), on es pot trobar, entre d’altres apartats, tota la informació general dels ajuts, l’accés al tràmit i l’apartat de preguntes freqüents.

D’altra banda, segueix el nostre contingut al BlocFacebook, Instagram o Twitter per a més contingut del sector.

Font: Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida.

Guia completa per a comprar la teva primera llar a Barcelona

Guia completa per a comprar la teva primera llar a Barcelona

Comprar la teva primera llar a Barcelona pot ser un emocionant però també un procés complex ple de decisions importants. Des de triar la ubicació adequada fins a entendre els tràmits legals i financers, cada pas és crucial per a garantir una compra reeixida i...

Què és el home staging?

Què és el home staging?

En el competitiu mercat immobiliari de Barcelona, diferenciar-se és clau per a captar l'atenció de potencials compradors i aconseguir vendes reeixides. En aquest context, emergeix el home staging com una poderosa eina que transforma espais per a fer-los més atractius...