Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

CORONAVIURS (COVID-19). Com garanteix l’Administrador de Finques la convivència dins la comunitat en un Estat d’Alarma?

abr. 9, 2020 | Últimes entrades

Quines tasques realitzem per garantir la integritat de la comunitat?

  • Gestionar els serveis bàsics de la comunitat (subministraments, neteja, manteniment d’ascensor i de l’antena de la TV, etc.)
  • Garantir la realització de les obres urgents. Les obres no urgents no es poden realitzar a causa del Real Decret de Llei.
  • Resolució d’incidències i de consultes.
  • Informar sobre les mesures que va prenent l’estat sobre la situació actual i prendre mesures d’actuació.
  • Realitzar iniciatives per tal de millorar la convivència dins la comunitat.

Durant aquesta situació excepcional no podem tindre cap contacte presencial amb els clients. Per tant, l’atenció es realitza per via telefònica i per e-mail, mitjançant el teletreball.

Des de Grup Solfinc seguim al teu costat per resoldre qualsevol dubte o necessitat. Pots posar-te en contacte amb nosaltres a finques@solfinc.com.

Guia completa per a comprar la teva primera llar a Barcelona

Guia completa per a comprar la teva primera llar a Barcelona

Comprar la teva primera llar a Barcelona pot ser un emocionant però també un procés complex ple de decisions importants. Des de triar la ubicació adequada fins a entendre els tràmits legals i financers, cada pas és crucial per a garantir una compra reeixida i...

Què és el home staging?

Què és el home staging?

En el competitiu mercat immobiliari de Barcelona, diferenciar-se és clau per a captar l'atenció de potencials compradors i aconseguir vendes reeixides. En aquest context, emergeix el home staging com una poderosa eina que transforma espais per a fer-los més atractius...