CORONAVIURS (COVID-19). Com garanteix l’Administrador de Finques la convivència dins la comunitat en un Estat d’Alarma?

abr. 9, 2020 | Últimes entrades

Quines tasques realitzem per garantir la integritat de la comunitat?

  • Gestionar els serveis bàsics de la comunitat (subministraments, neteja, manteniment d’ascensor i de l’antena de la TV, etc.)
  • Garantir la realització de les obres urgents. Les obres no urgents no es poden realitzar a causa del Real Decret de Llei.
  • Resolució d’incidències i de consultes.
  • Informar sobre les mesures que va prenent l’estat sobre la situació actual i prendre mesures d’actuació.
  • Realitzar iniciatives per tal de millorar la convivència dins la comunitat.

Durant aquesta situació excepcional no podem tindre cap contacte presencial amb els clients. Per tant, l’atenció es realitza per via telefònica i per e-mail, mitjançant el teletreball.

Des de Grup Solfinc seguim al teu costat per resoldre qualsevol dubte o necessitat. Pots posar-te en contacte amb nosaltres a finques@solfinc.com.

Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Ha entrat en vigor la nova Llei d'Habitatge que entra en vigor demà. A continuació, us presentem les preguntes més recurrents que hem rebut sobre la nova llei. Quan ha entrat en vigor la nova llei d'habitatge? La llei va entrar en vigor el dia 26 de maig de 2023 però,...

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

En els darrers anys, l'habitatge s'ha convertit en un dels temes més importants i polèmics a la societat. Els preus alts, la manca d'accessibilitat i les dificultats per trobar una llar adequada han generat preocupació i malestar entre la població. Tot i això,...