DECORACIÓ PRIMAVERAL

abr. 8, 2019 | Inmobiliaria, Patrimoni

La sang no és l’única cosa que altera la primavera… També altera la nostra llar i ens fa venir ganes de canviar a tons pastel i estampats, omplir la nostra casa de color, energia i potenciar la llum. T’expliquem com!

  • ELS COLORS PASTEL

Alguns dels avantatges dels colors pastel és que s’adapten molt bé a qualsevol estil decoratiu, pots incorporar tons més forts per trencar amb el monocolor i generen ambients relaxants.

  • LA FORÇA DEL GROC

És un dels colors estrella quan arriba la primavera, perquè és font de força, energia, vida i molta llum. És perfecte per a qualsevol habitació, perquè la potència i la dota de més llum.

  • ESTAMPATS TROPICALS

Els estampats tornen amb força. Ja siguin tèxtils, en parets, en paper pintat o fins i tot en complements com a vaixelles o coixins. El que tenen de bo aquests és que amb posar-los en petits detalls, és suficient. Aportaran a qualsevol habitació un toc de frescor i intensitat.

  • EMPLENA LA TEVA CASA DE COLOR

Qui diu que no podem incorporar més d’un color? A la primavera i estiu, pots atrevir-te. Groc, blau, verd aigua, rosa… Són colors que transmeten energia i positivitat.

  • EL BLAU

El blau és perfecte per a crear ambients frescos i de primavera. A més, combinat amb el blanc, aportarà un toc molt agradable. El blau és un color versàtil que convida al descans, creant espais molt elegants i tranquils.

  • EL VERD AIGUA

Aquest color t’ajudarà a potenciar la lluminositat i a crear espais també molt relaxants. Es combina fàcilment amb el blanc i el gris.

 

Des de Grup Solfinc volem donar-te aquestes i més idees perquè et sentis còmode en la teva llar i si el que vols és canviar de llar no dubtis a contactar-nos.

Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Ha entrat en vigor la nova Llei d'Habitatge que entra en vigor demà. A continuació, us presentem les preguntes més recurrents que hem rebut sobre la nova llei. Quan ha entrat en vigor la nova llei d'habitatge? La llei va entrar en vigor el dia 26 de maig de 2023 però,...

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

En els darrers anys, l'habitatge s'ha convertit en un dels temes més importants i polèmics a la societat. Els preus alts, la manca d'accessibilitat i les dificultats per trobar una llar adequada han generat preocupació i malestar entre la població. Tot i això,...