Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

DECORACIÓ PRIMAVERAL

abr. 8, 2019 | Inmobiliaria, Patrimoni

La sang no és l’única cosa que altera la primavera… També altera la nostra llar i ens fa venir ganes de canviar a tons pastel i estampats, omplir la nostra casa de color, energia i potenciar la llum. T’expliquem com!

  • ELS COLORS PASTEL

Alguns dels avantatges dels colors pastel és que s’adapten molt bé a qualsevol estil decoratiu, pots incorporar tons més forts per trencar amb el monocolor i generen ambients relaxants.

  • LA FORÇA DEL GROC

És un dels colors estrella quan arriba la primavera, perquè és font de força, energia, vida i molta llum. És perfecte per a qualsevol habitació, perquè la potència i la dota de més llum.

  • ESTAMPATS TROPICALS

Els estampats tornen amb força. Ja siguin tèxtils, en parets, en paper pintat o fins i tot en complements com a vaixelles o coixins. El que tenen de bo aquests és que amb posar-los en petits detalls, és suficient. Aportaran a qualsevol habitació un toc de frescor i intensitat.

  • EMPLENA LA TEVA CASA DE COLOR

Qui diu que no podem incorporar més d’un color? A la primavera i estiu, pots atrevir-te. Groc, blau, verd aigua, rosa… Són colors que transmeten energia i positivitat.

  • EL BLAU

El blau és perfecte per a crear ambients frescos i de primavera. A més, combinat amb el blanc, aportarà un toc molt agradable. El blau és un color versàtil que convida al descans, creant espais molt elegants i tranquils.

  • EL VERD AIGUA

Aquest color t’ajudarà a potenciar la lluminositat i a crear espais també molt relaxants. Es combina fàcilment amb el blanc i el gris.

 

Des de Grup Solfinc volem donar-te aquestes i més idees perquè et sentis còmode en la teva llar i si el que vols és canviar de llar no dubtis a contactar-nos.

Què és la gestió de lloguer vacacional?

Què és la gestió de lloguer vacacional?

En la dinàmica i competitiva indústria turística d'avui, la gestió de lloguer vacacional s'ha convertit en un element crucial per a l'èxit i la maximització de la rendibilitat de les propietats dedicades a l'hostalatge temporal. A Solfinc, entenem profundament com la...