Més serveis Grup Solfinc

DECORACIÓ PRIMAVERAL

La sang no és l’única cosa que altera la primavera… També altera la nostra llar i ens fa venir ganes de canviar a tons pastel i estampats, omplir la nostra casa de color, energia i potenciar la llum. T’expliquem com!

  • ELS COLORS PASTEL

Alguns dels avantatges dels colors pastel és que s’adapten molt bé a qualsevol estil decoratiu, pots incorporar tons més forts per trencar amb el monocolor i generen ambients relaxants.

  • LA FORÇA DEL GROC

És un dels colors estrella quan arriba la primavera, perquè és font de força, energia, vida i molta llum. És perfecte per a qualsevol habitació, perquè la potència i la dota de més llum.

  • ESTAMPATS TROPICALS

Els estampats tornen amb força. Ja siguin tèxtils, en parets, en paper pintat o fins i tot en complements com a vaixelles o coixins. El que tenen de bo aquests és que amb posar-los en petits detalls, és suficient. Aportaran a qualsevol habitació un toc de frescor i intensitat.

  • EMPLENA LA TEVA CASA DE COLOR

Qui diu que no podem incorporar més d’un color? A la primavera i estiu, pots atrevir-te. Groc, blau, verd aigua, rosa… Són colors que transmeten energia i positivitat.

  • EL BLAU

El blau és perfecte per a crear ambients frescos i de primavera. A més, combinat amb el blanc, aportarà un toc molt agradable. El blau és un color versàtil que convida al descans, creant espais molt elegants i tranquils.

  • EL VERD AIGUA

Aquest color t’ajudarà a potenciar la lluminositat i a crear espais també molt relaxants. Es combina fàcilment amb el blanc i el gris.

 

Des de Grup Solfinc volem donar-te aquestes i més idees perquè et sentis còmode en la teva llar i si el que vols és canviar de llar no dubtis a contactar-nos.

Comparteix-ho :

Altres notícies que et poden interessar:

L’ERTO I LA DECLARACIÓ DE LA RENDA

Com afectaran les prestacions derivades d’un ERTO i la prestació extraordinària per cessament d’activitat dels autònoms en la propera declaració de l’IRPF 2020? Amb independència de la modalitat de ERTO (reducció de jornada i / o suspensió d’ocupació), la prestació percebuda pel ERTO té la consideració de rendiments de la …

Llegir més

NOVES AJUDES DE LLOGUER PER A 2021

El Govern ha aprovat noves ajudes de lloguer per al 2021. Aquestes noves ajudes de lloguer se subvencionaran mitjançant abonaments trimestrals fins a un 40% de les rendes d’arrendament i un 50% en el cas dels joves, a partir del 2021. El seu objectiu és contribuir a que els beneficiaris …

Llegir més