Més serveis Grup Solfinc

DECORACIÓ PRIMAVERAL

La sang no és l’única cosa que altera la primavera… També altera la nostra llar i ens fa venir ganes de canviar a tons pastel i estampats, omplir la nostra casa de color, energia i potenciar la llum. T’expliquem com!

  • ELS COLORS PASTEL

Alguns dels avantatges dels colors pastel és que s’adapten molt bé a qualsevol estil decoratiu, pots incorporar tons més forts per trencar amb el monocolor i generen ambients relaxants.

  • LA FORÇA DEL GROC

És un dels colors estrella quan arriba la primavera, perquè és font de força, energia, vida i molta llum. És perfecte per a qualsevol habitació, perquè la potència i la dota de més llum.

  • ESTAMPATS TROPICALS

Els estampats tornen amb força. Ja siguin tèxtils, en parets, en paper pintat o fins i tot en complements com a vaixelles o coixins. El que tenen de bo aquests és que amb posar-los en petits detalls, és suficient. Aportaran a qualsevol habitació un toc de frescor i intensitat.

  • EMPLENA LA TEVA CASA DE COLOR

Qui diu que no podem incorporar més d’un color? A la primavera i estiu, pots atrevir-te. Groc, blau, verd aigua, rosa… Són colors que transmeten energia i positivitat.

  • EL BLAU

El blau és perfecte per a crear ambients frescos i de primavera. A més, combinat amb el blanc, aportarà un toc molt agradable. El blau és un color versàtil que convida al descans, creant espais molt elegants i tranquils.

  • EL VERD AIGUA

Aquest color t’ajudarà a potenciar la lluminositat i a crear espais també molt relaxants. Es combina fàcilment amb el blanc i el gris.

 

Des de Grup Solfinc volem donar-te aquestes i més idees perquè et sentis còmode en la teva llar i si el que vols és canviar de llar no dubtis a contactar-nos.

Comparteix-ho :

Altres notícies que et poden interessar:

RESPONSABILITATS DELS ADMINISTRADORS DE FINQUES I PROPIETARIS EN LA CONTRACTACIÓ D’OBRES

Des de Grup Solfinc volem explicar-vos com funciona i quines són les responsabilitats dels administradors de finques i propietaris en les situacions de contractació d’obres, perquè sabem que és una temàtica que sol generar dubtes. El codi civil diu que els agents que intervenen respondran amb el seu patrimoni però, …

Llegir més