Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

DESESCALADA GRUP SOLFINC: FASES 0 i 1

maig 6, 2020 | Últimes entrades

Aquesta  situació inesperada que ens està tocant viure canviarà molt els nostres hàbits de comportament. És per això que Grup Solfinc vol adaptar-se  i també ajudar els nostres clients a poder-se adaptar. Segurament, un cop acabi la pandèmia, la manera de relacionar-nos serà diferent.  Aquesta situació ens ha ensenyat que podem realitzar les nostres tasques mitjançant el teletreball, fent que els clients estiguin molt ben atesos.

Per tant, Grup Solfinc aposta per combinar el teletreball amb la presència física a les oficines.

Quines són les mesures de seguretat que implantarà Grup Solfinc?

 • Es realitzarà una desinfecció i higienització TOTAL diària a totes les oficines de Grup Solfinc, que inclourà tots els equips informàtics, maquinària susceptible de manipulació i els elements de mobiliari.
 • Utilització de màscares a l´interior de les oficines. Es facilitarà una mascareta al client que visiti les nostres instal·lacions i no vagi proveït d’una.
 • La distància de seguretat serà de 2 metres entre companys i clients. Per tal d’assegurar això, la meitat dels treballadors estarà a l’oficina i l’altra meitat farà teletreball.
 • S’evitarà en tot moment les salutacions amb contacte físic.
 • Serà obligatòria la desinfecció a l’entrada de cada despatx, mitjançant les següents mesures:
  • Dispensadors de gels hidroalcohòlics instal·lats a l’entrada. A més, cada treballador disposarà d´un dosificador a la seva taula.
  • Catifa impregnada amb gel hidroalcohòlic, tal que tothom que accedeixi passi les sabates per aquesta catifa, intentant minorar riscos.
 • Instal·lació de pantalles separadores entre els treballadors de l´empresa i client i de papereres amb tapadora al costat de les portes d´entrada als despatxos.
 • Utilització de guants de làtex o nitril per part de tots els treballadors de Grup Solfinc.
 • No es permetrà l’accés als lavabos de les oficines, ja que estaran destinats exclusivament el personal de l´empresa.
 • Es recomana rentar-se molt les mans i evitar tocar-se la cara per seguretat.

 

 

Les fases de la desescalada de grup Solfinc anirà acord amb les fases acordades a la Ciutat de Barcelona, en el mateix termini de temps.

DESESCALADA A GRUP SOLFINC, FASE 0

Tots els treballadors de Grup Solfinc treballarem des de casa realitzant el teletreball.

En cas de ser absolutament necessària la reunió presencial amb un client, caldrà programar-la amb cita prèvia, acomplint totes les mesures de seguretat marcades anteriorment.

DESESCALADA A GRUP SOLFINC, FASE 1

Durant aquesta fase, Grup Solfinc  podrà desenvolupar la seva activitat amb tota normalitat en tots els departaments.

La desescalada serà diferent segons  cada departament:

Administració de Comunitats:

 • El 50% dels treballadors romandran a l’oficina i la resta realitzaran el teletreball, per tal de garantir la distància mínima de 2 metres entre ells.
 • Es prioritzaran les comunicacions a distància (telèfon, e-mail o vídeo trucada). En cas de ser absolutament necessària la reunió presencial amb un client, caldrà programar-la amb cita prèvia, acomplint totes les mesures de seguretat marcades anteriorment.
 • Reunions de comunitats:
  • Presencials: proporcionarem cadires a 2 metres de distància cadascuna per aquelles reunions que es convoquin a les nostres oficines.
  • Telemàtiques: facilitarem la possibilitat de poder realitzar les reunions per vídeo-conferència.

Tot i això, entenem que no tothom tindrà al seu abast la possibilitat d´utilitzar aquest mitjà. Per tant, les reunions podran ser presencials i per vídeo-conferència a l’hora. Per tant, ACONSELLEM QUE A TOTHOM QUI LI SIGUI POSSIBLE ES CONECTI DES DE CASA.

Administració de Lloguers:

 • El 50% dels treballadors romandran a l’oficina i la resta realitzaran el teletreball, per tal de garantir la distància mínima de 2 metres entre ells.
 • Es prioritzaran les comunicacions a distància (telèfon, e-mail o vídeo trucada). En cas de ser absolutament necessària la reunió presencial amb un client, caldrà programar-la amb cita prèvia, acomplint totes les mesures de seguretat marcades anteriorment.

Departament Comercial:

 • Estarem oberts des de l’inici de la fase 1 per atendre als clients que vinguin interessats en immobles, per poder fer les visites als habitatges, poder realitzar les valoracions i realitzar els contractes de lloguer, arres, etc.

Departament d’Assessories:

 • Estarem oberts des de l’inici de la fase 1.

Es prioritzaran les comunicacions a distància (telèfon, e-mail o vídeo trucada). En cas de ser absolutament necessària la reunió presencial amb un client, caldrà programar-la amb cita prèvia, acomplint totes les mesures de seguretat marcades anteriorment.

Com accedir a un habitatge protegit a Barcelona?

Com accedir a un habitatge protegit a Barcelona?

Aconseguir un habitatge a Barcelona pot ser un desafiament, especialment per a aquells que busquen opcions assequibles. Els habitatges protegits (VPO) sorgeixen com una alternativa vital per a moltes persones i famílies que desitgen establir-se en aquesta ciutat. En...

Què és la gestió de lloguer vacacional?

Què és la gestió de lloguer vacacional?

En la dinàmica i competitiva indústria turística d'avui, la gestió de lloguer vacacional s'ha convertit en un element crucial per a l'èxit i la maximització de la rendibilitat de les propietats dedicades a l'hostalatge temporal. A Solfinc, entenem profundament com la...