Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

L’estoc d’habitatges en venda a Barcelona puja un 5%

abr. 21, 2022 | Inmobiliaria, Patrimoni

L’oferta d’habitatges en venda a Espanya s’ha reduït la quantitat d’habitatges en venda en comparació del mateix trimestre de l’any passat. Tot i això, l’estoc d’habitatges en venda a Barcelona puja un 5% respecte a l’any anterior.

Les grans capitals registren menys habitatges al mercat, excepte Barcelona

La majoria de capitals de província espanyoles tenen ara menys habitatges en venda dels que hi havia fa un any. La reducció és del 27% a Santander i se situa al 24% a Terol i Sant Sebastià. A Sòria, Pamplona i Saragossa el descens de l’estoc arriba al 23%, mentre que a Cadis se situa al 20%. Amb decrements superiors al 15% hi ha València (-19%), Guadalajara (-19%), La Corunya (-15%) i Conca (-15%).

D’entre els grans mercats, l’oferta també s’ha reduït a Bilbao (-14%), Sevilla (-14%), Madrid (-10%), Palma (-9%) i Màlaga (-8%). A Barcelona, ​​en canvi, l’oferta disponible és un 5% més gran que fa un any, mentre que aquest increment a Valladolid arriba al 2%.

A més d’aquestes dues ciutats, l’estoc en venda ha crescut en 13 ciutats més amb Jaén al capdavant (13%). El segueixen Cáceres (12%) i Ourense (12%). Amb increments d’un sol dígit els segueixen Ciudad Real (8%), Castelló de la Plana (5%), Palència (5%) i Granada (5%). Errors a la mostra no han permès realitzar l’anàlisi estadística de Ceuta i Lleó.

Només 15 províncies tenen més ofertes de vivendes en venda que fa un any

A nivell provincial la situació ha estat similar a l’últim any. Osca registra la caiguda d’oferta més gran, amb un 23% menys que fa un any. El segueixen Guipúscoa (-22%) i Saragossa (-20%). Per sobre del 10% de caiguda estan Cantàbria (-16%), Guadalajara (-15%), Biscaia (-15%), Navarra (-14%), Segòvia (-14%), Madrid (-14%), Àlaba (-13%), Balears (-12%) i Las Palmas (-11%).

León, per part seva, ha vist com el seu estoc d’habitatges en venda creixia un 21%, seguida per Càceres (20%) i Alacant (17%). Amb pujades de dos dígits es troben Santa Cruz de Tenerife (14%), Jaén (14%), Tarragona (12%) i Còrdova (10%). A la província de Barcelona, ​​l’oferta va créixer un 1%.

D’altra banda, segueix el nostre contingut en el BlogFacebook, Instagram o Twitter per a més contingut del sector.

Font: Idealista.

A quina part d’Espanya és més rendible comprar un pis per llogar

A quina part d’Espanya és més rendible comprar un pis per llogar

Comprar un pis per llogar va tenir una rendibilitat del 6,5% anual a Espanya el 2022, segons dades revelades aquest dilluns per Fotocasa. La xifra, en base als preus de compra i lloguer del portal, varia en funció de la província, amb alguna sorpresa si es fa una...