Es poden realitzar reunions de propietaris?

maig 25, 2020 | Últimes entrades

Des que ha aparegut la Covid-19, hi ha hagut canvis constants a la Ciutat. Una de les preguntes que ens fan és si es poden realitzar reunions de propietaris.

Es poden realitzar juntes de Propietaris?

A la Fase 1 es poden celebrar reunions de fins a 10 persones i un cop s’entri a la Fase 2, es podran convocar reunions de fins a 50 persones. No obstant, s’hauran de seguir unes mesures de prevenció en quant a la distància social de seguretat.

Podeu veure un exemple a la imatge que ens facilita el Col·legi d’Administradors de finques de Barcelona. Aquí es mostra com s’han de mesurar les distàncies i les superfícies mínimes per assistent, encara que segons el disseny de la sala, les zones de pas, els accessos, els mobles i altres especificacions, la superfície mínima podria ser major.

Et recordem que en cap cas correspon ni a la comunitat de propietaris ni a l’administrador de finques facilitar als assistents mesures de protecció personal com mascaretes, guants, etc. No obstant, l’ús de les mascaretes serà obligatori, segons la normativa actual, en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal de 2 metres.

A més, abans i després de la reunió s’ha de procedir a la neteja i desinfecció de tota la instal·lació on es desenvolupi la reunió, amb especial atenció a les zones de contacte amb els assistents.

Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Ha entrat en vigor la nova Llei d'Habitatge que entra en vigor demà. A continuació, us presentem les preguntes més recurrents que hem rebut sobre la nova llei. Quan ha entrat en vigor la nova llei d'habitatge? La llei va entrar en vigor el dia 26 de maig de 2023 però,...

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

En els darrers anys, l'habitatge s'ha convertit en un dels temes més importants i polèmics a la societat. Els preus alts, la manca d'accessibilitat i les dificultats per trobar una llar adequada han generat preocupació i malestar entre la població. Tot i això,...