Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Es poden realitzar reunions de propietaris?

maig 25, 2020 | Últimes entrades

Des que ha aparegut la Covid-19, hi ha hagut canvis constants a la Ciutat. Una de les preguntes que ens fan és si es poden realitzar reunions de propietaris.

Es poden realitzar juntes de Propietaris?

A la Fase 1 es poden celebrar reunions de fins a 10 persones i un cop s’entri a la Fase 2, es podran convocar reunions de fins a 50 persones. No obstant, s’hauran de seguir unes mesures de prevenció en quant a la distància social de seguretat.

Podeu veure un exemple a la imatge que ens facilita el Col·legi d’Administradors de finques de Barcelona. Aquí es mostra com s’han de mesurar les distàncies i les superfícies mínimes per assistent, encara que segons el disseny de la sala, les zones de pas, els accessos, els mobles i altres especificacions, la superfície mínima podria ser major.

Et recordem que en cap cas correspon ni a la comunitat de propietaris ni a l’administrador de finques facilitar als assistents mesures de protecció personal com mascaretes, guants, etc. No obstant, l’ús de les mascaretes serà obligatori, segons la normativa actual, en espais a l’aire lliure i en qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobi obert al públic, sempre que no sigui possible mantenir una distància de seguretat interpersonal de 2 metres.

A més, abans i després de la reunió s’ha de procedir a la neteja i desinfecció de tota la instal·lació on es desenvolupi la reunió, amb especial atenció a les zones de contacte amb els assistents.

Què és la gestió de lloguer vacacional?

Què és la gestió de lloguer vacacional?

En la dinàmica i competitiva indústria turística d'avui, la gestió de lloguer vacacional s'ha convertit en un element crucial per a l'èxit i la maximització de la rendibilitat de les propietats dedicades a l'hostalatge temporal. A Solfinc, entenem profundament com la...