Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Està la teva llar preparada per als mesos de calor?

jul. 3, 2019 | Inmobiliaria

De juny a setembre els aires condicionats i ventiladors es tornen els nostres majors aliats contra les altes temperatures. No obstant això, existeixen més mesures passives que ens ajuden a climatitzar la nostra casa evitant que es dispari el consum elèctric i mantenint la calor a ratlla.

FINESTRES DE DOBLE ACRISTALLAMENT
Les solucions que a l’hivern ens aïllen del fred també ens seran molt útils per a combatre la calor en la temporada d’estiu i ens ajudaran a aconseguir un clima idoni dins de casa. Les finestres de doble acristallament aïllen tèrmicament les llars de manera que la calor no entra i, al mateix temps, l’aire fred tampoc s’escapa a l’exterior.

CORTINES, PERSIANES I TENDALS
Les hores en les quals el sol ens toca directament poden convertir les nostres llars en una autèntica sauna. No obstant això, amb l’ajuda de tendals o simplement baixant les persianes o corrent les cortines evitem que els rajos de sol entrin directament i disparin la temperatura de les habitacions.

VENTILAR ALS MATINS I A LES NITS
Cal aprofitar les hores amb temperatures baixes per a ventilar les nostres llars.

UTILITZAR COLORS CLARS
Ajuden al fet que la sensació tèrmica sigui més agradable i acumulen menys calor. És per això que durant els mesos d’estiu usar fundes, cortines i roba de llit de colors clars o pastís és recomanable.

MINIMITZAR L’ÚS DE LLUMS I ELECTRODOMÈSTICS
Tots dos són importants fonts de calor, per la qual cosa és recomanable limitar el seu ús. Cal intentar no deixar-se les llums enceses si no les estem utilitzant i no abusar d’electrodomèstics que desprenguin molta calor.

OPTIMITZAR L’ÚS D’AIGUA CALENTA
En passar aigua calenta per les canonades aquestes acaben escalfant-se i desprenent calor que augmenta la temperatura de la llar.

MOBLES I DECORACIÓ
Una cosa molt important per a combatre la calor és el material dels mobles. Per exemple, usar fibres naturals per al mobiliari d’exterior no és un capritx. Aquests materials absorbeixen millor la humitat i la calor, per la qual cosa ens ajuden a mantenir un clima més agradable.

Em pot demanar un veí la meva llicència d’obra?

Em pot demanar un veí la meva llicència d’obra?

En l'àmbit de l'administració de comunitats, una llicència d'obra és un document essencial emès per les autoritats pertinents que autoritza legalment l'execució de treballs de construcció, renovació o modificació en una propietat. Aquestes llicències garanteixen que...