Grup Solfinc, nou col·laborador del CE Europa

febr. 20, 2020 | Últimes entrades

Grup Solfinc ha signat un acord de patrocini amb el CE Europa. Les dues entitats compartim un mateix origen: un dels primers camps de l’Europa era situat en el que avui en dia coneixem com a Parc de la Sagrada Família amb carrer Sicília, al mateix lloc on es va néixer la primera oficina de Grup Solfinc. Per tant, es podria dir que les dues entitats s’han creat en un mateix lloc. Durant tots aquests anys (Grup Solfinc es va crear al 1977) les dues institucions han seguit un camí d’èxits i treball dur, per a convertir-les en el que són avui i per a unir de nou els seus camins, amb aquest acord de col·laboració.

Amb aquesta col·laboració, Grup Solfinc no només busca tenir presencia en un dels clubs històrics de la ciutat, sinó que vol aportar els seus valors (confiança i honestedat) i serveis, a tots els seguidors del CE Europa.

Grup Solfinc s’ha convertit en una de les principals immobiliàries i administradors de comunitats de l’Eixample i Gràcia. De fet, buscar afavorir i crear una unió entre tots els negocis i entitats que conformen aquesta zona de Barcelona, per a donar-los una major visibilitat i cuidar-les, vetllant així perquè es mantinguin com a elements del barri autèntic.

Des de Grup Solfinc estem molt orgullosos de formar part de la família del CE Europa, amb els valors d’aquest Club tan mític i la seva passió pel que fa. Confiem a poder col·laborar i donar als aficionats i seguidors tot el nostre saber fer per a ajudar a aquest Club a seguir creixent.

Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Ha entrat en vigor la nova Llei d'Habitatge que entra en vigor demà. A continuació, us presentem les preguntes més recurrents que hem rebut sobre la nova llei. Quan ha entrat en vigor la nova llei d'habitatge? La llei va entrar en vigor el dia 26 de maig de 2023 però,...

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

En els darrers anys, l'habitatge s'ha convertit en un dels temes més importants i polèmics a la societat. Els preus alts, la manca d'accessibilitat i les dificultats per trobar una llar adequada han generat preocupació i malestar entre la població. Tot i això,...