Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Grup Solfinc pren mesures contra el Coronavirus (Covid-19)

març 13, 2020 | Últimes entrades

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, així com del Col•legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida, a causa de l’expansió del coronavirus Covid-19, queden posposades totes les juntes de copropietaris ja convocades o pendents de convocar en els propers dies, com a mínim fins a la finalització de la primera quinzena del pròxim mes d’abril.
El motiu d’aquesta mesura és per minimitzar la possibilitat de transmissió del Covid-19 tant entre els nostres clients com a tots els treballadors del GRUP SOLFINC.

Seguirem pendents de l’evolució d’aquesta situació i de les recomanacions de les autoritats al respecte. No ens agrada haver de prendre aquest tipus de mesures però en situacions extraordinàries com en la que ens trobem és important que tota la societat actuem amb responsabilitat.

A SOLFINC, es mantindran les oficines tancades al públic, però continuarem treballant combinant el treball a distància amb la presència a oficines del personal en l’horari habitual, de forma telefònica o per correu electrònic, per poder atendre aquelles incidències que es produeixin en els immobles que administrem.

Agraïm la seva col•laboració i comprensió.

Què és la gestió de lloguer vacacional?

Què és la gestió de lloguer vacacional?

En la dinàmica i competitiva indústria turística d'avui, la gestió de lloguer vacacional s'ha convertit en un element crucial per a l'èxit i la maximització de la rendibilitat de les propietats dedicades a l'hostalatge temporal. A Solfinc, entenem profundament com la...

És obligatori tenir assegurança de llar a Barcelona?

És obligatori tenir assegurança de llar a Barcelona?

A Barcelona, la decisió de contractar una assegurança de llar és crucial no només per a protegir la seva propietat, sinó també per a brindar tranquil·litat en cas d'imprevistos. A Solfinc, entenem la importància de resguardar la seva inversió immobiliària. Aquest...