Grup Solfinc pren mesures contra el Coronavirus (Covid-19)

març 13, 2020 | Últimes entrades

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, així com del Col•legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida, a causa de l’expansió del coronavirus Covid-19, queden posposades totes les juntes de copropietaris ja convocades o pendents de convocar en els propers dies, com a mínim fins a la finalització de la primera quinzena del pròxim mes d’abril.
El motiu d’aquesta mesura és per minimitzar la possibilitat de transmissió del Covid-19 tant entre els nostres clients com a tots els treballadors del GRUP SOLFINC.

Seguirem pendents de l’evolució d’aquesta situació i de les recomanacions de les autoritats al respecte. No ens agrada haver de prendre aquest tipus de mesures però en situacions extraordinàries com en la que ens trobem és important que tota la societat actuem amb responsabilitat.

A SOLFINC, es mantindran les oficines tancades al públic, però continuarem treballant combinant el treball a distància amb la presència a oficines del personal en l’horari habitual, de forma telefònica o per correu electrònic, per poder atendre aquelles incidències que es produeixin en els immobles que administrem.

Agraïm la seva col•laboració i comprensió.

Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Ha entrat en vigor la nova Llei d'Habitatge que entra en vigor demà. A continuació, us presentem les preguntes més recurrents que hem rebut sobre la nova llei. Quan ha entrat en vigor la nova llei d'habitatge? La llei va entrar en vigor el dia 26 de maig de 2023 però,...

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

En els darrers anys, l'habitatge s'ha convertit en un dels temes més importants i polèmics a la societat. Els preus alts, la manca d'accessibilitat i les dificultats per trobar una llar adequada han generat preocupació i malestar entre la població. Tot i això,...