Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Barcelona compta amb més de 3.700 habitatges d’obra nova en venda

ag. 12, 2022 | Inmobiliaria, Patrimoni, Últimes entrades

El sector immobiliari a Barcelona i la seva àrea metropolitana compta amb una oferta de més de 3.700 habitatges d’obra nova en venda. Només a la ciutat de Barcelona s’estan comercialitzant més de 1.800 habitatges, i als municipis adjacents. com a Hospitalet de Llobregat, Badalona, ​​Sant Adrià, Sant Cugat del Vallès, Cornellà de Llobregat, Sant Joan Despí i Esplugues de Llobregat s’observen més de 1.900 habitatges d’obra nova en venda.

San Martí i Sants-Montjuïc lideren l’oferta disponible

A Barcelona, ​​el preu mitjà de l’obra nova se situa en 4.814euros/m2, per la qual cosa un habitatge d’obra nova amb tres dormitoris té un preu mitjà de 631.567 euros.

Aquest import pot variar depenent de la zona de la ciutat on se situï limmoble. El barri amb el preu més elevat és Sarrià – Sant Gervasi amb 1.282.500 euros de mitjana en un habitatge de tres habitacions, el preu del metre quadrat aquí és de 8.844€. En segona posició es troba l’Eixample, amb 839.500€ de mitjana en un habitatge de tres dormitoris amb 7.546€ el metre quadrat.

Els barris amb més oferta d’habitatges, són Sant Martí amb un preu mitjà de 501.090 euros per a un habitatge de 3 dormitoris i Sants Montjuic aconseguint un preu mitjà de 439.800 euros per a un habitatge de la mateixa tipologia.

Hospitalet de Llobregat concentra la major oferta d’habitatges d’obra nova en venda

Barcelona compta amb més de 3.700 habitatges d´obra nova en venda

L’Hospitalet de Llobregat concentra el 30% de l’oferta d’habitatges d’obra nova de l’àrea metropolitana de Barcelona amb un total de 520 habitatges. Badalona té ofertes 442 vivendes, seguida de Sant Adrià i Sant Cugat del Vallès, que tenen a la venda al voltant de 300 vivendes. Esplugues de Llobregat i Sant Joan Despí no arriben a la quantitat de 100 habitatges d’obra nova en venda, amb 62 i 92 habitatges respectivament.

Respecte al cost d’aquests immobles, dins de Barcelona Metropolitana, es troben municipis més econòmics, Sant Adrià és la zona amb el preu més baix, 276.100 euros de mitjana per un habitatge de tres dormitoris. A aquesta segueix Cornellà de Llobregat amb 326.400 euros de mitjana per un habitatge de tres dormitoris.

El municipi amb preu més elevat és Esplugues de Llobregat amb una mitjana de 625.700 euros per a un habitatge de tres dormitoris, seguit de Sant Cugat del Vallès amb una mitjana de 533.250 euros. Els municipis de l’Hospitalet de Llobregat i Badalona tenen preus similars amb una mitjana de 355.000 euros per a un habitatge de 3 dormitoris.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant els formularis de la web. D’altra banda, segueix el nostre contingut en el BlogFacebookInstagram Twitter per més contingut del sector.

Què és la gestió de lloguer vacacional?

Què és la gestió de lloguer vacacional?

En la dinàmica i competitiva indústria turística d'avui, la gestió de lloguer vacacional s'ha convertit en un element crucial per a l'èxit i la maximització de la rendibilitat de les propietats dedicades a l'hostalatge temporal. A Solfinc, entenem profundament com la...

És obligatori tenir assegurança de llar a Barcelona?

És obligatori tenir assegurança de llar a Barcelona?

A Barcelona, la decisió de contractar una assegurança de llar és crucial no només per a protegir la seva propietat, sinó també per a brindar tranquil·litat en cas d'imprevistos. A Solfinc, entenem la importància de resguardar la seva inversió immobiliària. Aquest...