Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Servei de Home Staging a Barcelona

Grup Solfinc

Ens hem especialitzat a convertir propietats en llocs encantadors i acollidors que captivaran l’atenció de totes les mirades perquè es faci irresistible habitar en ells.

T’ajudem a llogar o vendre més ràpidament els teus immobles.

Servei de Home Staging a Barcelona

El Home Staging és una estratègia especialitzada per a ressaltar els punts forts i minimitzar les febleses d’una propietat mitjançant la decoració i la presentació de l’espai.

El nostre equip de professionals es dedica a transformar cada propietat, creant ambients que s’adapten a les necessitats i gustos dels clients. Els home stagers potencien, de manera ràpida, el valor de la seva propietat.

 

Experts a donar valor als teus habitatges a Barcelona

Diseño de interiores
A Solfinc som experts en Home Staging a Barcelona, dedicant-nos a ressaltar el potencial únic de cada propietat a través d’eines i tècniques de disseny d’interiors. Ens enfoquem a ampliar, il·luminar i millorar la comoditat de cada espai, utilitzant la decoració per a destacar les seves característiques distintives i atreure a aquells que el visiten, fent-los imaginar una vida en aquest lloc.

El nostre servei de Home Staging s’adapta completament a les necessitats individuals dels nostres clients. Oferim una àmplia gamma de solucions de decoració i disseny d’interiors, des de consultoria fins a la decoració completa de l’immoble. Treballem estretament amb cada client per a comprendre les seves metes i pressupost, proporcionant solucions personalitzades que poden ser permanents o temporals, fins i tot oferint opcions de lloguer de mobiliari per a Home Staging.

Una empresa de Home Staging és una eina essencial per a potenciar la venda o lloguer de la seva propietat. Si desitja obtenir més informació sobre com podem ajudar-lo a ressaltar les qualitats de la seva propietat, no dubti a contactar-nos. Estarem encantats de respondre a totes les seves preguntes i donar-li assessorament personalitzat.

Els avantatges del Home Staging

Valoracion inmueble

Valoració de l’immoble

Segons l’Associació de Home Staging d’Espanya (ASHE), aplicar Home Staging pot augmentar el preu de venda d’una propietat fins a un 41% en alguns casos.

Valoracion inmueble

Més visites i oportunitats

En utilitzar Home Staging, s’incrementa notablement el nombre de visitants interessats en la propietat, la qual cosa augmenta les possibilitats de vendre-la ràpidament.

Valoracion inmueble

Estalvi de temps i diners

Mantenir una propietat en el mercat durant molt de temps resulta en pèrdues econòmiques. El Home Staging t’ajuda a estalviar temps, diners i preocupacions en manteniment i altres despeses associades.

Valoracion inmueble

Sense baixades de preu

Una propietat que es presenta de manera atractiva redueix significativament les negociacions a la baixa, o fins i tot les elimina per complet, facilitant així una venda més ràpida i beneficiosa.

Contacta’ns si necessites el servei de Home Staging a Barcelona

Servei de Home Staging a Barcelona

15 + 1 =