Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Ikea Rental: permet llogar els seus mobles i objectes decoratius

maig 31, 2021 | Últimes entrades

Aquest model de negoci es diu Ikea Rental. El concepte, centrat en el rènting i lísing, permet llogar els seus mobles i objectes de decoració per a clients d’IKEA Business.

Amb Ikea Rental es pot llogar els mobles en dues modalitats. En la primera, el client paga una quota mensual fixa i en finalitzar el contracte adquireix la propietat dels productes mitjançant el pagament d’una quota extra. La segona és la modalitat flexible, que permet que el client decideixi en finalitzar l’acord si adquireix o no els mobles i objectes de decoració. L’objectiu d’aquesta segona fórmula és donar una segona vida al mobiliari.

El nou servei estarà disponible per a tots els seus productes (amb algunes excepcions per qüestions d’higiene i instal·lació) i continua oferint planificació per part dels experts així com transport o muntatge.

Encara que l’entrada en el negoci del lloguer es centra en empreses, Ikea també ha començat a col·laborar amb Rentchester, una plataforma de ‘rènting’ de mobles a particulars, que funciona a manera de subscripció i que també facilita donar una segona vida als mobles de domicilis.

Cal recordar que dins de la seva estratègia d’economia circular i sostenibilitat amb la qual aspira a convertir-se en aquesta dècada en una empresa totalment circular, Ikea ja va posar en marxa el ‘Green Friday’, pel qual va recomprar més de 300.000 mobles dels seus clients i que l’any passat va donar una segona vida a 47 milions de mobles. L’objectiu de la companyia és arribar a 30 mercats i un milió de clients per a 2030.

Si necessites informació sobre aquest tema o qualsevol altre, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de la nostra pàgina web.

D’altra banda, segueix el nostre contingut en el Blog, Facebook , Instagram o Twitter per a més contingut de sector.

Guia completa per a comprar la teva primera llar a Barcelona

Guia completa per a comprar la teva primera llar a Barcelona

Comprar la teva primera llar a Barcelona pot ser un emocionant però també un procés complex ple de decisions importants. Des de triar la ubicació adequada fins a entendre els tràmits legals i financers, cada pas és crucial per a garantir una compra reeixida i...

Què és el home staging?

Què és el home staging?

En el competitiu mercat immobiliari de Barcelona, diferenciar-se és clau per a captar l'atenció de potencials compradors i aconseguir vendes reeixides. En aquest context, emergeix el home staging com una poderosa eina que transforma espais per a fer-los més atractius...