Ikea Rental: permet llogar els seus mobles i objectes decoratius

maig 31, 2021 | Últimes entrades

Aquest model de negoci es diu Ikea Rental. El concepte, centrat en el rènting i lísing, permet llogar els seus mobles i objectes de decoració per a clients d’IKEA Business.

Amb Ikea Rental es pot llogar els mobles en dues modalitats. En la primera, el client paga una quota mensual fixa i en finalitzar el contracte adquireix la propietat dels productes mitjançant el pagament d’una quota extra. La segona és la modalitat flexible, que permet que el client decideixi en finalitzar l’acord si adquireix o no els mobles i objectes de decoració. L’objectiu d’aquesta segona fórmula és donar una segona vida al mobiliari.

El nou servei estarà disponible per a tots els seus productes (amb algunes excepcions per qüestions d’higiene i instal·lació) i continua oferint planificació per part dels experts així com transport o muntatge.

Encara que l’entrada en el negoci del lloguer es centra en empreses, Ikea també ha començat a col·laborar amb Rentchester, una plataforma de ‘rènting’ de mobles a particulars, que funciona a manera de subscripció i que també facilita donar una segona vida als mobles de domicilis.

Cal recordar que dins de la seva estratègia d’economia circular i sostenibilitat amb la qual aspira a convertir-se en aquesta dècada en una empresa totalment circular, Ikea ja va posar en marxa el ‘Green Friday’, pel qual va recomprar més de 300.000 mobles dels seus clients i que l’any passat va donar una segona vida a 47 milions de mobles. L’objectiu de la companyia és arribar a 30 mercats i un milió de clients per a 2030.

Si necessites informació sobre aquest tema o qualsevol altre, pots posar-te en contacte amb nosaltres a través de la nostra pàgina web.

D’altra banda, segueix el nostre contingut en el Blog, Facebook , Instagram o Twitter per a més contingut de sector.

Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Nova llei d’habitatge: Preguntes freqüents

Ha entrat en vigor la nova Llei d'Habitatge que entra en vigor demà. A continuació, us presentem les preguntes més recurrents que hem rebut sobre la nova llei. Quan ha entrat en vigor la nova llei d'habitatge? La llei va entrar en vigor el dia 26 de maig de 2023 però,...

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

La Nova Llei d’Habitatge: Transformant el mercat immobiliari

En els darrers anys, l'habitatge s'ha convertit en un dels temes més importants i polèmics a la societat. Els preus alts, la manca d'accessibilitat i les dificultats per trobar una llar adequada han generat preocupació i malestar entre la població. Tot i això,...