Més serveis Grup Solfinc
1.275€
Eixample
Característiques:

Preu: 1.275€
Superfície:
Ubicació: Eixample
Emissions: E272
Construcció 1950
Banys: 1
Referèrencia: A-MALLORCA350
Tipus: Local
Descripció

Espectacular local al barri de la Dreta de l’Eixample de 89 metre quadrats distribuïts en un espai obert rectangular per a la possible presentació d’articles, un magatzem a el fons de l’recinte i un petit lavabo. També presenta un aparador en el qual podràs exposar els productes o el servei a comercialitzar. El local no disposa de sortides de fum.

Amb més de 7,6 milions de visitants i 16,5 milions de pernoctacions anuals, Barcelona s’ha convertit en una de les principals destinacions urbanes d’Europa i en el primer d’Espanya.
El local es troba a la ciutat en el barri de la Dreta de l’Eixample. Entre Eixample i la resta de Barcelona, ​​la comunicació és perfecta. Mitjançant diferents parades de metro i autobús urbà, així com algunes de Ferrocarrils i RENFE, es pot accedir a qualsevol punt de la ciutat en molt poc temps.

En aquest districte hi ha tot tipus de botigues especialitzades i supermercats. A més, hi ha moltes farmàcies, centres comercials, quioscos, cinemes, un bon nombre de restaurants, i molt més.
En Eixample se situen les places i les vies més conegudes de Barcelona. Cal citar la Rampla de Catalunya i la Plaça de Catalunya, el Passeig de Gràcia, la ronda de Sant Antoni, la plaça de la Sagrada Família, i moltes altres.

HONORARIS I IVA NO INCLOSOS EN EL PREU.

Altres Característiques

Transport
Altres immobles similars

EN VENDA

520.000€

Eixample

Tipus Piso
Habitacions 3
Banys 2
M2 109
Certificat Energètic E139

EN VENDA

1.100.000€

Eixample

Tipus Piso
Habitacions 4
Banys 2
M2 151
Certificat Energètic E121