Més serveis Grup Solfinc
1.150€
baix guinardó
Característiques:

Preu: 1.150€
Superfície: 99
Ubicació: baix guinardó
Habitacions: 4
Banys: 2
Referèrencia: A-TravesseraGracia
Descripció

Fabulós pis de 99 metres quadrats distribuïts en un ampli saló-menjador molt lluminós.

També disposa de 4 habitacions. Una habitació doble amb armari encastat, una mitjana amb armari encastat i dos individuals. Totes les habitacions són interiors i donen a pati d’illa. Les habitacions, tot i ser interiors, són bastant lluminoses.

La cuina és independent.

El pis ofereix dos banys complets d’origen però molt ben conservats, tots dos amb dutxa.

L’immoble presumeix de calefacció per radiadors.

La finca disposa d’ascensor.

El pis es troba al districte d’Horta Guinardó, aquest no és molt famós per la seva vida nocturna, ni per la seva activitat en els seus carrers. De fet sembla més un poble tranquil amb grans espais naturals. A part de el parc de l’Guinardó i el de l’Carmel amb els seus búnquers (una de les millors vistes de Barcelona), tens tota la part nord de districte coberta per un bosc per sortir de l’ambient de la ciutat i fer esport.

Si vols més activitat física, hi ha moltes pistes de futbol i bàsquet repartides per tot el districte. També tens centres esportius públics com el Centre Esportiu Municipal Horta o el de l’Carmel, Centre Esportiu Municipal Olímpics Vall Hebron o la Pista Poliesportiva Municipal Montbau.

Podràs trobar els campus d’Educació de la Universitat de Barcelona i l’Escola Universitària d’Hostaleria i Turisme-CETT a nord de l’districte i, a sud, la Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna.

Hi ha unes quantes biblioteques perquè puguis estudiar tranquil·lament prop del teu pis d’estudiant: Biblioteca Guinardó – Mercè Rodoreda, Biblioteca Laboratoris Dr. Esteve, Biblioteca El Carmel – Juan Marsé o la Biblioteca Horta – Can Mariner.

També podràs progressar en algun idioma gràcies a aquestes escoles d’idiomes: Tecniber-5, Escola Oficial d’Idiomes Barcelona VI – Guinardó o l’Escola Oficial d’Idiomes Barcelona – Vall d’Hebron.

HONORARIS NO INCLOSOS EN EL PREU.

ÍNDEX DE REFERÈNCIA 10,11 € / M2.

Altres Característiques

Ascensor
Altres immobles similars