Més serveis Grup Solfinc
1.000€
sagrada familia
Característiques:

Preu: 1.000€
Superfície: 54
Ubicació: sagrada familia
Emissions: E185
Habitacions: 1
Construcció 1975
Banys: 1
Referèrencia: A-SAGRADAFAMILIA21
Nº de planta: 2
Tipus: Piso
Descripció

Una de les zones més significatives i importants a Barcelona, ​​Sagrada Família, on es troba el temple expiatori de la Sagrada Família. La Sagrada Família és el monument més conegut i característic de Barcelona. Com a màxim exponent de l’arquitectura modernista creada per Gaudí, milers de turistes van cada dia a contemplar el curiós encara inacabat temple.

Zona en la qual troba aquest magnífic i lluminós pis. El qual disposa de 54 metres quadrats distribuïts en un espai funcional compost per un menjador amb accés a una terrassa amb unes vistes espectaculars a la basílica de la Sagrada Família. També disposa d’una habitació.

Tal com s’aprecia en les imatges, podràs gaudir d’una cuina moderna, funcional i equipada. La cuina no disposa de porta d’entrada, amb la qual cosa, a l’estar unida al menjador, l’espai és més ampli i acollidor. La cambra de bany ofereix una estructura de l’últim en disseny formada per un plat de dutxa.

La personalitat d’aquest pis és, sens dubte, el sòl d’hidràulica. Li dóna un toc d’originalitat i color. Cal comentar que el sostre és alt, proporcionant més amplitud en l’estructura.

Podràs disposar de tot això per tan sols aquest meravellós preu.

Honoraris no inclosos en el preu.

Altres Característiques

Balcó
Calefacció
Altres immobles similars

EN LLOGUER

1.000€

sagrada familia

Tipus Piso
Habitacions 1
Banys 1
M2 54
Construcció 1975
Certificat Energètic E185

EN LLOGUER

750€

sagrada familia

Tipus Piso
Habitacions 1
Banys 1
M2 31
Construcció 1933
Certificat Energètic E354