Es lloga un local encantador ubicat a la Riera de Cassoles, al cor de Vila de Gràcia

Característiques:

Preu: 550€
Superfície: 26
Ubicació: Gracia
Emissions: CEE: D 508,99 / D 86,22
Construcció 1932
Banys: 1
Referèrencia: A-RIERA CASOLES
Tipus: Local
Descripció

Es lloga un local encantador ubicat a la Riera de Cassoles, al cor de Vila de Gràcia, un dels barris més emblemàtics de Barcelona.

Aquest local és ideal per a emprenedors i petits negocis que busquen establir-se a una zona amb gran afluència de públic i un ambient acollidor.

El local es troba a peu de carrer, cosa que garanteix una excel·lent visibilitat i accessibilitat per als clients. Consta de dues estades ben definides, que sumen un total de 26 metres quadrats. Aquest espai es pot adaptar fàcilment a les necessitats del teu negoci, ja sigui com a botiga, estudi, taller o oficina.

La distribució interior permet aprofitar al màxim cada metre quadrat disponible. Les dues estades ofereixen flexibilitat per crear àrees d’exposició, atenció al client i emmagatzematge segons els requeriments. Els grans finestrals proporcionen llum natural abundant, creant un ambient agradable i propici per a l’activitat comercial.

En resum, aquest local de lloguer a la Riera de Cassoles a Vila de Gràcia és una oportunitat única per establir el teu negoci en una ubicació estratègica i amb un ambient inigualable. No dubtis a contactar-nos per més detalls o per coordinar una visita al lloc. Et convidem a formar part de l’energia i la vitalitat d’aquesta icònica zona de Barcelona!

COMUNITAT I IBI INCLOSOS EN EL PREU.
HONORARIS NO INCLOSOS EN EL PREU.
PREU: 550€ + IVA

Altres Característiques

Transport

Si estás interesado en este inmueble, puedes dejar tus datos y te contactaremos.

Formulario web para: Es lloga un local encantador ubicat a la Riera de Cassoles, al cor de Vila de Gràcia

6 + 9 =