Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

NOVES AJUDES DE LLOGUER PER A 2021

nov. 16, 2020 | Últimes entrades

El Govern ha aprovat noves ajudes de lloguer per al 2021. Aquestes noves ajudes de lloguer se subvencionaran mitjançant abonaments trimestrals fins a un 40% de les rendes d’arrendament i un 50% en el cas dels joves, a partir del 2021. El seu objectiu és contribuir a que els beneficiaris tinguin menys dificultats a l’hora d’arribar a final de mes.

En total es destinaran 9,4 milions d’euros, dels quals es beneficiaran més de 5.200 famílies. La convocatòria cobrir les despeses derivades de l’arrendament entre 1 de gener i el 31 de desembre de 2021. Es podrà presentar la sol·licitud en un termini de dos mesos.

Els ajuts es reparteixen en tres programes diferents:

  • Destinat a joves d’entre 18 i 35 anys: compta amb una quantitat més gran, podent subvencionar fins al 50%.
  • Destinat a majors de 35 anys: mitjançant abonaments trimestrals, fins a un 40% de l’import de les rendes d’arrendament sempre que aquestes no superin els 500 euros mensuals.
  • Destinat per a associacions/fundacions la renda no superi 600 euros mensuals i es destini a allotjar persones amb especials necessitats. En aquest cas l’ajuda serà de fins al 50%.

Un altre tipus d’ajudes i mesures per al lloguer

D’altra banda, també s’introdueixen mesures d’acció positiva destinades a facilitar l’accés a familiars monoparentals amb càrregues familiars; persones o famílies que hagin patit una execució hipotecària prèvia del seu habitatge habitual, o que hagin donat el seu habitatge habitual en pagament de deute; a famílies en què convisqui alguna dona víctima de violència de gènere o unitats familiars en què alguna persona assumeix la pàtria potestat, tutela o acolliment familiar permanent del menor orfe per violència de gènere.

Així mateix, es prioritza a unitats de convivència afectades per situacions catastròfiques, en què hi hagi algun membre amb discapacitat o en què tots els seus membres estiguin en situació d’atur i hagin esgotat les prestacions corresponents a aquesta situació. Igualment, a dones en situació de necessitat o en risc d’exclusió, quan tinguin fills menors exclusivament al seu càrrec, famílies nombroses així com unitats de convivència en què hi hagi alguna víctima de terrorisme.

Si necessites informació sobre aquest tema o qualsevol altre, pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra pàgina web o trucant-nos al 93 458 83 05.

D’altra banda, segueix el nostre contingut al Bloc, Facebook, Instagram o Twitter per a més contingut del sector.

És obligatori tenir assegurança de llar a Barcelona?

És obligatori tenir assegurança de llar a Barcelona?

A Barcelona, la decisió de contractar una assegurança de llar és crucial no només per a protegir la seva propietat, sinó també per a brindar tranquil·litat en cas d'imprevistos. A Solfinc, entenem la importància de resguardar la seva inversió immobiliària. Aquest...

Què és la gestió de lloguer vacacional?

Què és la gestió de lloguer vacacional?

En la dinàmica i competitiva indústria turística d'avui, la gestió de lloguer vacacional s'ha convertit en un element crucial per a l'èxit i la maximització de la rendibilitat de les propietats dedicades a l'hostalatge temporal. A Solfinc, entenem profundament com la...