Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Oberta la convocatòria per a la rehabilitació d’edificis a Barcelona

juny 23, 2022 | Comunitats, Comunitats, Últimes entrades, Últimes entrades

Tal com hem informat anteriorment, s’invertirà 172 milions a la rehabilitació d’edificis a Barcelona. Les dates del nou termini de presentació seran del 20 de juny del 2022 fins al 31 de desembre del 2022, inclòs.

Aquesta convocatòria fa referència al Programa 5 per a l’elaboració del llibre de l’edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació, tal com es va publicar a la RESOLUCIÓ DSO/1147/2022, de 20 d’abril.

Entre els 35 municipis que formen part de l’AMB, hi ha 242.146 habitatges construïts abans del 1981, fet que suposa el 70% del total de les unitats de la zona.

rehabilitació d'edificis a BarcelonaEl pla pretén augmentar l’eficiència energètica dels edificis, millorar la integració urbana dels barris més vulnerables, fomentar la recuperació econòmica i garantir l’accessibilitat universal de l’habitatge, mitjançant la rehabilitació d’edificis a Barcelona. Per això, es tindran en compte criteris com l’antiguitat dels edificis, la renda familiar disponible, la capacitat de gestió de les comunitats de propietaris i el consum energètic.

En funció de l’eficiència energètica que s’obtingui una vegada rehabilitat l’edifici, les subvencions poden assolir fins al 80% amb un màxim de 21.400 euros per habitatge. A més, els propietaris que estiguin en situació de vulnerabilitat podran accedir al 100% de l’import.

administrador de finques Barcelona

Si necessiteu ajuda per gestionar la vostra comunitat de propietaris, podeu comptar amb un bon administrador de comunitats. En aquest cas et recomanem al millor administrador de finques a Barcelona.

Pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant els formularis de la web.

D’altra banda, segueix el nostre contingut en el BlogFacebookInstagram Twitter per més contingut del sector.

Pot qualsevol empresa fer modificacions als ascensors?

Pot qualsevol empresa fer modificacions als ascensors?

A Solfinc, sabem que la seguretat i el bon funcionament dels ascensors a la teva comunitat són essencials. Els nostres administradors de comunitats estan sempre al dia amb les últimes normatives i regulacions per assegurar-te la millor gestió. El passat 1 de juliol va...

Com vendre el teu pis més ràpid i a un preu millor

Com vendre el teu pis més ràpid i a un preu millor

Vendre un pis de manera ràpida i obtenir el millor preu possible pot ser tot un desafiament, però amb les estratègies adequades, és totalment assolible. En aquest article, explorarem consells efectius que t'ajudaran a optimitzar el procés de venda, assegurant els...