Pis sense terrassa: el nou trauma de l’inquilí

juny 5, 2020 | Últimes entrades

A causa de la Covid-19, el país sencer s’ha vist obligat a romandre a casa sense poder sortir al carrer, sent la terrassa o al balcó l’única “via d’escapament”. És per això que els interessats en llogar un pis amb terrassa a Barcelona han crescut de mitjana un 13% respecte al mes de febrer, just abans que comencés l’estat d’alarma.

A Barcelona, ​​la mitjana de contactes per llogar un habitatge amb terrassa augmentar de mitjana un 13% a l’abril davant de febrer. Els districtes d’Horta Guinardó (53%), Ciutat Vella (51%) i Gràcia (24%) han estat els que més han incrementat en el nombre de contactes per arrendar un pis amb terrassa. Pel costat contrari, l’interès per aquest tipus d’habitatges va decaure a Nou Barris (-43%), Sant Martí (-17%), Les Corts (-4%) i Sant Andreu (-1%).

Però el nombre de dormitoris és una variable a tenir en compte. Són els estudis amb terrassa (84%) i els pisos de dos dormitoris amb terrassa (18%) els que han vist augmentar més els contactes per a ser llogats.

El teu pròxim pis serà amb terrassa?

El risc que té posar un pis en lloguer de temporada

El risc que té posar un pis en lloguer de temporada

A Espanya, l'oferta de lloguer de temporada ha experimentat un creixement notable els últims mesos, coincidint amb l'entrada en vigor de la Llei d'Habitatge. Aquesta alternativa a l'arrendament tradicional ha representat el 10% de totes les cases al mercat el tercer...