Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Pis sense terrassa: el nou trauma de l’inquilí

juny 5, 2020 | Últimes entrades

A causa de la Covid-19, el país sencer s’ha vist obligat a romandre a casa sense poder sortir al carrer, sent la terrassa o al balcó l’única “via d’escapament”. És per això que els interessats en llogar un pis amb terrassa a Barcelona han crescut de mitjana un 13% respecte al mes de febrer, just abans que comencés l’estat d’alarma.

A Barcelona, ​​la mitjana de contactes per llogar un habitatge amb terrassa augmentar de mitjana un 13% a l’abril davant de febrer. Els districtes d’Horta Guinardó (53%), Ciutat Vella (51%) i Gràcia (24%) han estat els que més han incrementat en el nombre de contactes per arrendar un pis amb terrassa. Pel costat contrari, l’interès per aquest tipus d’habitatges va decaure a Nou Barris (-43%), Sant Martí (-17%), Les Corts (-4%) i Sant Andreu (-1%).

Però el nombre de dormitoris és una variable a tenir en compte. Són els estudis amb terrassa (84%) i els pisos de dos dormitoris amb terrassa (18%) els que han vist augmentar més els contactes per a ser llogats.

El teu pròxim pis serà amb terrassa?

Què és la gestió de lloguer vacacional?

Què és la gestió de lloguer vacacional?

En la dinàmica i competitiva indústria turística d'avui, la gestió de lloguer vacacional s'ha convertit en un element crucial per a l'èxit i la maximització de la rendibilitat de les propietats dedicades a l'hostalatge temporal. A Solfinc, entenem profundament com la...