Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Per què no funciona el Home Staging?

març 18, 2019 | Inmobiliaria, Patrimoni

En el primer que ens fixem quan comprem qualsevol producte és en la presentació, en la imatge que ens transmet.I llavors… quan volem vendre una casa o llogar un pis, en què ens fixem aleshores? Evidentment en les fotos de l’habitatge. Aquest és un factor molt important a tenir en compte, ja que actualment tothom acut a les fotos dels portals immobiliaris i en uns segons el possible client s’ha fet una primera impressió del teu habitatge.

D’aquí ve la importància del Home Staging, una professió cada dia més estesa i coneguda en el nostre entorn.
El Home Staging és una tècnica de màrqueting immobiliari que fa ressaltar la imatge d’un habitatge amb l’objectiu de fer-la destacar d’entre les altres i vendre-la o llogar-la ràpidament i al millor preu de mercat possible. Tot i ser una tècnica reconeguda i amb resultats contrastats, hi ha detractors que opinen que no val la pena fer el Home Staging.

Quins són els 4 grans errors pel qual el Home Staging no funciona?

1. Només netejaré. Voler vendre o llogar una casa no només consisteix a netejar-la. Sí, és el primordial, ha d’estar tant net que s’ha de tenir la sensació que no ha passat ningú abans però també s’ha de:
– retirar mobiliari per tal de redistribuir de manera que flueixi l’espai i que sembli més gran i lluminós
– reparar i renovar totes les coses que estan trencades o no funcionen
– modernitzar l’espai ja sigui amb una mà de pintura a les parets i mobles o col·locant elements nous
– ordenar és bàsic, transmetre en l’energia la sensació d’equilibri i tranquil·litat

2. Només decoraré amb quatre coses maques. Ens equivoquem si pensem així. És molt més que això. És una posada en escena global amb una decoració neutre, càlida i acollidora per tal que agradi al màxim de persones possible. Es tracta de despersonalitzar l’habitatge de manera que qualsevol en mirar la foto, la pugui sentir com a seva.

3. Faré Home Staging per vendre o llogar més car. Un altre pensament erroni, ja que la intenció del home staging és que l’immoble no tingui cap punt que pugui fer discutir el preu a la baixa, per tant agilitza la negociació i en treu el màxim rendiment. Amb una bona imatge pots aconseguir el màxim dins de la franja de preu de mercat de l’habitatge, però no sobrepassar-la.

4. Qualsevol pot fer les fotos. Doncs ens tornem a equivocar si pensem així. Les fotos han de ser professionals ben il·luminades, amb una bona composició… i de qualitat per tal de destacar als portals immobiliaris i ser el reclam de les visites. Tinguem present que si les fotos ens emocionen a través de la pantalla només amb les imatges de la web, el client ja ens visita amb una predisposició positiva i això és molt important.

És aquí de vegades a on hi ha el malentès, en pensar que amb una sola acció del Home Staging funcionarà. I no és així, s’ha d’entendre com un conjunt de coneixements professionals que s’apliquen junts i alhora d’una manera intencionada i per tant realitzats per un bon professional del Home Staging.

 

Montse Roig – Home Stager de Grup Solfinc

Què és la gestió de lloguer vacacional?

Què és la gestió de lloguer vacacional?

En la dinàmica i competitiva indústria turística d'avui, la gestió de lloguer vacacional s'ha convertit en un element crucial per a l'èxit i la maximització de la rendibilitat de les propietats dedicades a l'hostalatge temporal. A Solfinc, entenem profundament com la...

És obligatori tenir assegurança de llar a Barcelona?

És obligatori tenir assegurança de llar a Barcelona?

A Barcelona, la decisió de contractar una assegurança de llar és crucial no només per a protegir la seva propietat, sinó també per a brindar tranquil·litat en cas d'imprevistos. A Solfinc, entenem la importància de resguardar la seva inversió immobiliària. Aquest...