Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

QUÈ PASSA QUAN MOR L´USUFRUCTUARI EN UN CONTRACTE DE LLOGUER?

set. 2, 2020 | Últimes entrades

En una nua propietat, qui te dret de signar el contracte de lloguer és l´usufructuari. Però, què pasa quan mor l’usufructuari en un contracte de lloguer? Els llogaters poden continuar els anys de contracte que quedarien per finalitzar el lloguer?

Per lògica, el propietari hauria de respectar el que ha signat l’usufructuari quan aquest ha mort, al igual que passa quan un propietari mor i els seus hereus han de respectar el contracte de lloguer signat pel difunt. Tot i això,  la llei diu  que des del moment en que mort l’usufructuari, el contracte de lloguer queda extingit automàticament. Es per això que un contracte de lloguer no dona seguretat si està signat per l’usufructuari.

Des de Grup Solfinc considerem que la forma idònia d’actuar segons la llei no és la correcta. S’haurien d’equiparar els contractes de lloguer signats per usufructuaris i els contractes signats pels propietaris. El govern ha canviat la llei d´arrendaments urbans per beneficiar als llogaters però no s’han fet modificacions en aquest sentit, el qual perjudica a molts llogaters que es troben amb un contracte de lloguer extingit d’un dia per l’altre.

És obligatori tenir assegurança de llar a Barcelona?

És obligatori tenir assegurança de llar a Barcelona?

A Barcelona, la decisió de contractar una assegurança de llar és crucial no només per a protegir la seva propietat, sinó també per a brindar tranquil·litat en cas d'imprevistos. A Solfinc, entenem la importància de resguardar la seva inversió immobiliària. Aquest...

Què és la gestió de lloguer vacacional?

Què és la gestió de lloguer vacacional?

En la dinàmica i competitiva indústria turística d'avui, la gestió de lloguer vacacional s'ha convertit en un element crucial per a l'èxit i la maximització de la rendibilitat de les propietats dedicades a l'hostalatge temporal. A Solfinc, entenem profundament com la...