Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Quines mesures cal prendre per a passejar amb els més petits?

abr. 27, 2020 | Últimes entrades

Fa ja més d’un mes que s’ha decretat l’estat d’alarma a Espanya a causa del Coronavirus. Només es pot sortir al carrer a fer tasques necessàries (comprar aliments, anar al metge, entre altres coses) i a treballar, sempre que siguin treballs “essencials”. És aquest moment en el qual podem aprofitar per a desconnectar una mica i prendre l’aire, però atès que els més petits no poden fer aquestes tasques i així desconnectar, el Govern ha permès des del 26 d’abril que els menors de 14 anys puguin sortir al carrer.

Però quines normes cal complir?

Primer de tot cal tenir en compte que aquesta mesura no s’ha acceptat com a excusa per a sortir al carrer sense motiu i oblidar totes les mesures que s’han pres durant el confinament, sinó perquè els més petits puguin desconnectar durant aquest llarg confinament.

Les condicions per a poder passejar són les següents:

  • Només es podrà realitzar un passeig diari.
  • Es podrà passejar al voltant de 1km de casa, és a dir, entorn de l’habitatge.
  • La durada del passeig ha de ser com a màxim d’1 hora.
  • Poden anar com a màxim 3 nens per adult.
  • Cal respectar la distància de seguretat amb altres nens i adults que no convisquin amb ells (2 metres de distància).
  • No està permès l’accés a espais recreatius infantils a l’aire lliure ni tampoc a instal·lacions esportives. Malgrat això, sí que està permès l’accés a espais naturals i zones verdes autoritzades, respectant el quilòmetre de distància respecte al domicili.

Només es pot sortir amb els pares?

Els nens de 14 anys poden anar a passejar acompanyats d’un dels adults que convisquin amb ells (pares, tutors, avis o fins i tot germans majors). En cas de no ser el progenitor, l’adult ha de portar amb si una autorització prèvia d’aquests.

Què poden portar els nens amb ells?

Sempre que respectin les mesures de distanciament, els menors poden córrer, saltar i fer exercici. També poden utilitzar bicicleta, patins, monopatins…

Es pot jugar amb altres nens?

Es pot sempre que es respecti la distància de seguretat amb adults i nens que no convisquin amb ells. Però cal tenir en compte que no es poden formar reunions en la via pública.

Què passa amb els menors de 14 a 18 anys?

Els menors de 14 a 18 anys poden sortir al carrer igual que els adults per a realitzar les activitats permeses en el confinament (sortir a comprar, etc.).

És obligatori tenir assegurança de llar a Barcelona?

És obligatori tenir assegurança de llar a Barcelona?

A Barcelona, la decisió de contractar una assegurança de llar és crucial no només per a protegir la seva propietat, sinó també per a brindar tranquil·litat en cas d'imprevistos. A Solfinc, entenem la importància de resguardar la seva inversió immobiliària. Aquest...

Què és la gestió de lloguer vacacional?

Què és la gestió de lloguer vacacional?

En la dinàmica i competitiva indústria turística d'avui, la gestió de lloguer vacacional s'ha convertit en un element crucial per a l'èxit i la maximització de la rendibilitat de les propietats dedicades a l'hostalatge temporal. A Solfinc, entenem profundament com la...