Reformes que revaloraran la venda del teu habitatge

nov. 12, 2019 | Últimes entrades

Si us esteu plantejant reformar la vostra casa amb la finalitat de vendre-la, és interessant saber que podeu incrementar el valor de la venda de la vostra casa o pis fins a un 20% més un cop la reforma estigui feta.

La primera impressió és la que queda i, per tant, duent a terme petites tasques de manteniment que aconsegueixin que casa teva sigui més atractiva i agradable a la vista, farà que els futurs compradors s’emportin molt bona impressió i, per descomptat, la casa es vengui molt abans.

Pintar les parets i els sostres de colors clars i substituir il·luminació per una que realci els espais i doni calidesa als ambients, aconseguirà que qualsevol habitació sembli visualment més gran.

Arreglar els terres, avui dia existeixen molts materials que deixen la casa amb un aspecte renovat sense haver d’invertir massa.

És important donar especial atenció a la cuina i al bany, ja que són dues de les habitacions en les quals més es fixen els clients interessats, així com l’espai d’emmagatzematge. Una vegada estigueu ficats en la reforma, tingueu en compte els espais buits i estudieu la distribució per a treure-li el màxim partit a cada metre quadrat, sobretot en vertical.

Una altra cosa que demanen també alguns clients actuals és que l’habitatge estigui adaptat perquè sigui ecofriendly: calderes eficients, detectors de presència per a accionar la il·luminació, panells solars o electrodomèstics que siguin el més energèticament eficient, noves finestres i portes que tinguin un aïllament òptim… tot això sumarà valor al vostre habitatge.