Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Reunions de comunitats de propietaris: no més de 4 veïns en espais tancats

març 30, 2021 | Últimes entrades

El passat dissabte es va publicar al DOGC la RESOLUCIÓ SLT / 845/2021, de 26 de març, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya, que endureix les condicions per a reunions de comunitats de propietaris que hi havia fins ara.

En l’article 8 es diu que “les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social es limiten a un màxim de sis persones en espais públics a l’aire lliure i de quatre persones en espais públics tancats, llevat que es tracti de convivents. En espais privats s’han de limitar a convivents”. A més, “no es consideren incloses en la prohibició a les persones que estiguin desenvolupant una activitat laboral”.

És per això que no es poden fer reunions de comunitats de propietaris de més de sis veïns en jardins comunitaris, garatges o en grans espais, encara que es mantingui la distància social entre els assistents. A més, en espais tancats es limita a 4 veïns. Cal tenir en compte, tal com es diu en el punt 8.3, que no s’inclou en aquest número a les persones que estiguin desenvolupant una activitat laboral, de manera que no es tindrà en compte a l’oficial de la comunitat en aquest número.

La durada de les mesures previstes en aquesta resolució s’estableix fins a les 00.00 hores del 10 d’abril.

El recordem que l’incompliment de les mesures recollides en aquesta resolució és objecte de règim sancionador d’acord amb el Decret Llei 30/2020, i poden arribar a comportar sancions de fins a 3.000 €.

Per a més informació podeu visitar la web del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida.

D’altra banda, segueix el nostre contingut al BlocFacebook, Instagram o Twitter per a més contingut del sector.

Em pot demanar un veí la meva llicència d’obra?

Em pot demanar un veí la meva llicència d’obra?

En l'àmbit de l'administració de comunitats, una llicència d'obra és un document essencial emès per les autoritats pertinents que autoritza legalment l'execució de treballs de construcció, renovació o modificació en una propietat. Aquestes llicències garanteixen que...