Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Reunions de comunitats de propietaris: no més de 4 veïns en espais tancats

març 30, 2021 | Últimes entrades

El passat dissabte es va publicar al DOGC la RESOLUCIÓ SLT / 845/2021, de 26 de març, per la qual es prorroguen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya, que endureix les condicions per a reunions de comunitats de propietaris que hi havia fins ara.

En l’article 8 es diu que “les reunions i/o trobades familiars i de caràcter social es limiten a un màxim de sis persones en espais públics a l’aire lliure i de quatre persones en espais públics tancats, llevat que es tracti de convivents. En espais privats s’han de limitar a convivents”. A més, “no es consideren incloses en la prohibició a les persones que estiguin desenvolupant una activitat laboral”.

És per això que no es poden fer reunions de comunitats de propietaris de més de sis veïns en jardins comunitaris, garatges o en grans espais, encara que es mantingui la distància social entre els assistents. A més, en espais tancats es limita a 4 veïns. Cal tenir en compte, tal com es diu en el punt 8.3, que no s’inclou en aquest número a les persones que estiguin desenvolupant una activitat laboral, de manera que no es tindrà en compte a l’oficial de la comunitat en aquest número.

La durada de les mesures previstes en aquesta resolució s’estableix fins a les 00.00 hores del 10 d’abril.

El recordem que l’incompliment de les mesures recollides en aquesta resolució és objecte de règim sancionador d’acord amb el Decret Llei 30/2020, i poden arribar a comportar sancions de fins a 3.000 €.

Per a més informació podeu visitar la web del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona-Lleida.

D’altra banda, segueix el nostre contingut al BlocFacebook, Instagram o Twitter per a més contingut del sector.

Aval ICO Habitatge: Tot el que necessites saber

Aval ICO Habitatge: Tot el que necessites saber

En el canviant panorama del mercat immobiliari espanyol, trobar solucions efectives que facilitin l'accés a l'habitatge és una prioritat tant per a individus com per a famílies. Conscient d'aquesta necessitat, el Govern va anunciar a mitjans de 2023 una de les mesures...

Què cal fer per a recuperar la fiança d’un lloguer?

Què cal fer per a recuperar la fiança d’un lloguer?

Recuperar la fiança d'un lloguer és un procés que genera molts dubtes entre els inquilins en finalitzar el seu contracte d'arrendament. A continuació, desglossarem pas a pas les accions necessàries per a assegurar la devolució íntegra de la teva fiança, des de complir...