• Idiomes
 • Més serveis Grup Solfinc

  Servei de PSI

  La nostra cerca exhaustiva li permetrà accedir a totes les opcions disponibles en el mercat.

  L’assessorarem de manera imparcial i objectiva i el nostre expert equip de professionals obtindrà per a vostè el millor preu de compra.

  Contacte

  El nostre nou servei de personal shopper l’ajuda a comprar el seu habitatge somiat de manera còmoda, ràpida, segura i al millor preu possible.

  Treballarem només per a Vostè i sempre defensarem els seus interessos.


   Mètode de treball

   Avantatges del servei

   Opcions

   Oferim totes les opcions disponibles en el mercat i assessorem de manera imparcial i objectiva, sense pressionar perquè es compri un habitatge determinat.​

   Cerca exhaustiva

   Busquem habitatges per vies desconegudes per al comprador habitual (plataformes, agències, però també notaris, advocats...).

   Temps

   Estalvi de temps, el PSI immobiliari agilita el procés de cerca i evita malentesos. Oferirà únicament el que realment pugui interessar al comprador.​

   Comoditat

   Realitzem tot el procés de cerca, gestió i negociació, adaptant-nos als horaris del comprador.

   Estalvi

   Portarem tota la gestió per Vostè: negociació amb el venedor per a ajustar el preu de venda, negociació hipotecària, revisió de la part legal.

   Li garantim la millor casa al millor preu, rapidesa i tranquil·litat!

   El nostre equip legal s’ocuparà de tots els tràmits i, si vostè ho desitja, se li oferirà assessorament financer i el nostre arquitecte li proposarà idees de reformes.