Contacte

Valorem el teu pis

Blog i notícies

Àrea Client

Club Solfinc

Àrea Client

Solfinc es el nou patrocinador principal del Club Esportiu Europa

ag. 11, 2023 | Últimes entrades

El Grup Solfinc i el Club Esportiu Europa reforcen i fan créixer els seus vincles. La immobiliària de l’Europa passa a ser patrocinador principal.

En un acte conjunt celebrat a la sala de premsa de l’estadi Nou Sardenya davant els mitjans de comunicació i les xarxes socials del club, la signatura del nou acord eleva el Grup Solfinc a la categoria dels patrocinadors principals de l’entitat escapulada.

El Grup Solfinc ha fet costat al Club Esportiu Europa des del febrer del 2020 i, especialment, durant la pandèmia, ampliant els seus acords de col·laboració i, des d’aquest inici de temporada, convertint-se en una de les principals empreses relacionades amb l’Europa.

La signatura del nou conveni la van formalitzar Hèctor Ibar com a president del CE Europa i Ramon Soler com a director general del Grup Solfinc. En el següent vídeo es poden escoltar les valoracions de l’acord per part dels dos protagonistes de l’acte:

Em pot demanar un veí la meva llicència d’obra?

Em pot demanar un veí la meva llicència d’obra?

En l'àmbit de l'administració de comunitats, una llicència d'obra és un document essencial emès per les autoritats pertinents que autoritza legalment l'execució de treballs de construcció, renovació o modificació en una propietat. Aquestes llicències garanteixen que...